Potrivit lui Dudy Perry, CEO New Kopel Group, "modelele Opel reprezinta aproape 25% din flota companiei". Din masinile pe care le are in administrare Sixt, circa 2.000 de unitati sunt Opel.

"Daca programul Rabla se reia vom vinde Opel prin acest program. Suzuki am vandut cateva zeci", a mai spus Dudy.

Centrul Opel din Otopeni a fost preluat de Sixt de la Ipso pentru suma de 6 milioane euro.

Seful New Kopel Group a precizat ca nu sunt in plan alte achizitii, prioritatea fiind consolidarea activitatilor existente.

Citeste si:

Union Motors Car Sales ocupa un spatiu de peste 4.000 de metri patrati alocati pentru showroom, service si depozit de piese de schimb, avand un numar total de 100 angajati, numar care se asteapta sa creasca in viitor.

Union Motors Car Sales este cel de-al 7-lea dealer al marcii din capitala. Reteaua de parteneri Opel include 42 de centre, iar 40% din volumul vanzarilor este realizat in Bucuresti.

Sixt New Kopel, prin compania Union Motors Romania (UMR), a devenit din aprilie 2010 dealer al masinilor Suzuki.

New Kopel Romania are ca obiect principal de activitate, activitati de inchiriere si leasing cu autoturisme si autovehicule rutiere usoare si este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 2005, oferind concomitent servicii de leasing operational si de inchiriere de autovehicule (rent-a-car), iar din anul 2007 ofera si servicii de vanzari de autovehicule second-hand.