Cea mai buna trupa de export a Romaniei - asa au fost supranumiti odata cu trofeul primit in 2012 pentru cea mai buna trupa. Cei trei membri promoveaza un stil muzical urban printr-un mix de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz si Swing. Trupa a devenit cunoscuta dupa deschiderea concertului Jamiroquai din Romania, in 2011. Albumele si concertele lor sunt bine cotate de critici si de public, formatia fiind invitata la evenimente importante, precum festivitatea de inchidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci 2014 si aniversarea a 10 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, la invitatia Institutului Cultural Roman din Praga. Cristina Siia, solista trupei, a fost cea care ne-a raspuns la intrebari, noteaza Revista CARIERE.

Cand ati constientizat pentru prima data clar ideea de creativitate si faptul ca sunteti creativi ca trupa?

E amuzant faptul ca eram deja pe radio inainte de a constientiza ca suntem o trupa. A fost si e foarte placut sa vedem ca exista cineva care chiar ne apreciaza creativitatea.

Fiecare dintre noi si-a descoperit creativitatea cu mult inainte ca noi sa cantam impreuna: George Siia (Bazooka) a facut asta in muzica de la inceput, parintii i-au fost profesori de muzica, asa ca pe la 6 ani isi petrecea timpul compunand simfonii. Adita (Adrian Stefan) si-a exploatat creativitatea in actorie inainte de a face muzica, iar eu mi-am folosit creativitatea in muzica pentru prima data cu cativa ani inainte sa incepem sa cantam, atunci cand am inceput sa compunem pentru alti artisti sau pentru spoturi publicitare. Cea mai mare satisfactie ne-o da faptul ca ne-am inconjurat de oameni talentati si creativi din diferite domenii de activitate.

Citeste continuarea pe Revista CARIERE

Majoritatea romanilor cred ca...
Citeste si: Coruptia, cea mai mare ingrijorare a romanilor

Sursa foto: Revista CARIERE

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si