Ii place sportul, in adolescenta si-a dorit o cariera de jucator profesionist de rugby iar acum cand are o cariera in afaceri si propria familie a descoperit placerea de a scrie carti pentru copii. Maya the Mouse este o poveste despre diversitate, in care binele invinge desi in viata lucrurile nu stau intotdeauna asa, scrisa de Daniel Kearvell, CEO DHL si dedicata fiicei sale Maya. Si spera sa aiba timp si pentru o a doua carte, inspirata de fiica lui cea mica, Sofia, noteaza Revista Cariere.

Inspirat de tara noastra, in care locuieste de aproape 6 ani alaturi de familia sa pe care o adora, Kearvell a scris povestea soricelului Maya, o poveste in versuri despre diferente si diversitate, despre lucruri care ne fac speciali si puternici si despre faptul ca nu trebuie sa fim ca ceilalti doar din dorinta de a ne integra. Pentru ca „fiecare este diferit iar aceasta diversitate este ceea ce ne face deosebiti si puternici ...”

Daniel Kearvell este si un mare iubitor al literaturii, de la Roald Dahl si Enid Blyton in copilaria sa, la clasicii rusi in timpul studiilor sale universitare in Marea Britanie. Cariera lui Daniel l-a adus in lumea logisticii, dar pasiunea sa pentru carti a ramas neschimbata si Soricelul Maya este prima carte inspirata de fiica sa.

Citeste continuarea pe Revista Cariere

Citeste si:
Traind in strainatate te cunosti mai bine
Traind in strainatate te...
Sursa foto: Revista CARIERE

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Salba Mariei, brandul de bijuterii etnice romanesti