Ferrari și HP au anunțat un parteneriat de anvergură pe mai mulți ani. Este vorba de un angajament comun pentru promovarea inovării sustenabile și pentru accelerarea tehnologiei în cadrul echipei de Formula 1 Scuderia Ferrari, al echipei Scuderia Ferrari Esports și al Scuderia Ferrari Driver Academy, conform unui comunicat care anunță noul partener principal al echipei italiene.

În plus, logo-ul HP își va face debutul pe mașinile de Formula 1 înainte de Marele Premiu de la Miami, programat pentru 3-5 mai, când echipa va începe să concureze sub numele de Scuderia Ferrari HP. Echipa Scuderia Ferrari Esports și mașina Scuderia Ferrari pilotată de Maya Weug în seria F1 Academy, formată exclusiv din femei și lansată în 2023, vor concura folosind noua siglă.

HP și Ferrari vor colabora și pentru a extinde inițiativele educaționale în cadrul echipelor și comunităților lor și pentru a avea un impact pentru generațiile viitoare. În cadrul parteneriatului, integrarea produselor și serviciilor HP de înaltă performanță - inclusiv a PC-urilor și a dispozitivelor adaptive, a tehnologiei pentru conferințe și a capacităților de imprimare - va permite echipei Scuderia Ferrari HP și celorlalte echipe de curse să-și crească precizia antrenamentelor și să-și optimizeze procesul decizional strategic.

Înaintea Marelui Premiu de la Miami, reprezentanți ai ambelor companii vor fi prezenți pentru lansarea Scuderia Ferrari HP, care va debuta într-o ediție unică, concepută special pentru Miami. Vor fi prezenți Benedetto Vigna – CEO Ferrari, Fred Vasseur - directorul echipei Scuderia Ferrari HP, Charles Leclerc și Carlos Sainz - piloții echipei și Enrique Lores – CEO HP.

"Ideea de a progresa continuu a fost transmisă de la fondatorul nostru. De aici și dorința noastră de a inova pe șosea și pe pistă, dar și angajamentul pentru un viitor sustenabil - de la neutralitatea climatică, până la educarea tinerei generații", a declarat Benedetto Vigna, CEO Ferrari. "Am găsit aceleași valori la HP, ceea ce îl face un partener ideal. Așteptăm cu nerăbdare să începem colaborarea și să abordăm împreună noi oportunități și provocări."

"Cum tehnologia, performanța și măiestria excepțională alimentează viitorul, parteneriatul dintre HP și Ferrari este o potrivire naturală", a declarat Enrique Lores, CEO HP Inc. "Ambele mărci au în spate istorii bogate care au rezistat testului timpului. Această colaborare unică ne oferă și oportunitatea de a ajunge la noi oameni, de a stimula creșterea business-ului și de a avea un impact de durată pentru clienți și comunitățile noastre. Împreună vom valorifica potențialul acestui domeniu al curselor pentru a accelera inovarea sustenabilă."

Sursa foto: HP / Ferrari

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri