Electricienii sunt considerați super-eroii din zilele noastre. Cum construcțiile sunt tot mai în vogă, iar noile electrocasnice necesită anumite tipuri de instalații electrice și prize conectate direct la panoul electric, electricienii autorizați sunt din ce în ce mai căutați.

Electricitatea este un element indispensabil, fără de care activitățile noastre zilnice ar avea de suferit, tocmai de aceea este necesar ca de fiecare dată, să solicităm ajutor din partea electricienilor profesioniști, pentru orice tip de problemă electrică apărută.

Care sunt serviciile prestate de un electrician profesionist?

Electricienii profesioniști oferă clienților servicii electrice extinse, rezolvând orice tip de problemă apărută. Printre serviciile prestate de un electrician autorizat, regăsim:

  • întreținerea și repararea sistemelor electrice existente;

  • instalarea de noi sisteme electrice;
  • montarea corpurilor de iluminat interioare și exterioare;
  • montarea fitinguri-lor și ventilatoarelor;
  • înlocuirea tablourilor electrice;
  • dezafectarea unei instalații electrice;
  • montarea prizelor și întrerupătoarelor sau schimbarea acestora;
  • instalarea centralelor electrice, caloriferelor, boilerelor, precum și rezolvarea oricăror probleme apărute în timp, în ceea ce privește funcționarea acestora;
  • montarea oricăror tipuri de aparate electrocasnice: plite electrice, cuptoare, frigidere, mașini de spălat, precum și asigurarea mentenanței pentru fiecare produs în parte;
  • instalarea detectoarelor de fum și a senzorilor pentru alarme;
  • realizarea împământărilor, protecțiilor împotriva electrocutării și a supratensiunii.

Un electrician profesionist va putea acoperi toate serviciile enumerate mai sus, plus o serie de alte probleme și servicii ce pot apărea, în funcție de nevoile fiecărui proprietar.

De ce să apelăm la un electrician autorizat pentru instalația electrică a locuinței?

Deși mulți proprietari încearcă să rezolve problemele electrice apărute pe cont propriu, acest lucru nu este deloc recomandat. Serviciile unui electrician profesionist sunt necesare atunci când intervin probleme la instalația electrică sau se dorește înlocuirea totală a sistemului electric.

Un electrician autorizat oferă siguranță întregii familii. În cazul unei instalații electrice realizate greșit, există riscul de electrocutare și scurtcircuitare, probleme ce creează situații mult mai grave. Un electrician va efectua reparația corect, astfel încât să puteți sta liniștiți în confortul casei.

Deși costurile par mari inițial, odată finalizată lucrarea electrică, pe termen lung, costurile vor fi reduse. Acest lucru se întâmplă atunci când instalația electrică este realizată corect și nu va cauza dezafectări sau alte probleme apărute, de regulă, în urma firelor legate incorect.

Un electrician autorizat va putea realiza o depanare a întregului sistem electric pentru a depista și rezolva problema electrică. De asemenea, atunci când sunt legate incorect, firele pot pierde curent, crescând consumul energetic lunar.

Prețurile pentru serviciile oferite de un electrician

În funcție de complexitatea lucrării, prețurile pe care un electrician profesionist le solicită diferă. Prețul final poate fi estimat doar după evaluarea lucrării și dificultatea exercitată de materialele folosite. Prețul mediu oferit de un electrician ce poate fi contractat prin intermediul aplicației Wilio se situează în jurul sumei de 30 de lei/bucată atunci când este vorba despre instalarea și montarea prizelor, întrerupătoarelor sau corpurilor de iluminat.

Pentru înlocuirea unui tablou electric, prețurile pot ajunge până la 200 de lei și includ și deplasarea, pentru înlocuirea întregii instalații electrice, prețurile pot depăși 1000 de lei, ajungând până la 3000 de lei, în funcție de dimensiunile locuinței.

Aflați cât costă un electrician și care sunt serviciile prestate cu ajutorul aplicației Wilio. În urma unei cereri introduse în aplicație, veți primi oferte personalizate, astfel încât să decideți care specialist este cel potrivit nevoilor dumneavoastră.

Un electrician autorizat va putea garanta pentru calitatea lucrării și va asigura mentenanța acesteia în timp, astfel încât să dispuneți de liniștea sufletească atât de necesară atunci când vine vorba despre lucrările privind sistemul electric.

Sursa foto: Adobe Stock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri