Romanian Software, lider al pieţei unul dintre celi mai importanți jucători de pe piața de software în domeniul resurselor umane prin platforma colorful.hr, anunță un parteneriat cu Salarium, prima aplicație de plată a avansurilor salariale instant din România.

Prin aplicaţia Salarium, angajaţii au acces instant, oricând doresc, la banii aferenţi zilelor lucrate. Platforma Salarium a fost lansată în 2021 şi este utilizată în prezent de angajaţii din 50 de companii din România. În luna septembrie, utilizatorii activi au accesat platforma de 3.7 ori şi au transferat, în medie, 1.120 lei, în creştere cu 50% faţă de aceeaşi perioada a anului trecut.

Prin integrarea aplicației Salarium, peste 750 de companii care folosesc deja colorful.hr vor avea posibilitatea de a oferi angajaților avansuri salariale instant (salary on demand), automatizând acordarea și gestionarea acestui beneficiu extrem de important pentru angajați, însă consumator de timp pentru departamentele de HR. Astfel, avansurile acordate se înregistrează în aplicația de payroll a platformei colorful.hr, iar restul de plată datorat angajaților se calculează automat.

„Pentru angajatori, accesul instant la un avans salarial este o tactică importantă care să susțină strategia flexibilității în companie, retenția și motivația. Pentru angajați, acest beneficiu reduce stresul financiar prin care trec din cauza inflației și instabilității economice. Ne bucurăm că prin acest parteneriat putem ajunge la mult mai mulți angajați și angajatori, pentru a le putea susține nevoile și strategiile”, a declarat Adrian Sârbu, director general Salarium Fintech.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri