Discovery Networks Europa Centrala a adus doi noi membri echipei prin numirea Gabrielei Stoian in pozitia de Director de Vanzari Cablu si Satelit Romania, si a Dianei Tulbure in pozitia de Marketing Manager Romania.
Gabriela Stoian (foto) s-a alaturat echipei Discovery din Romania in luna martie. Aceasta gestioneaza parteneriatul Discovery Networks cu operatorii de cablu si satelit din Romania si are ca obiectiv atat maximizarea vanzarilor, cat si identificarea si dezvoltarea unor noi oportunitati de business pe piata locala.

Inainte de a veni la Discovery, Stoian a lucrat 6 ani in cadrul companiei multinationale de telecomunicatii Orange Romania SA. Timp de 3 ani a facut parte din echipa Corporate Business Services, unde a fost responsabila cu administrarea si dezvoltarea relatiei de business cu clientii strategici ai Orange Romania.

Diana Tulbure, a fost numita Marketing Manager Romania si s-a alaturat echipei Discovery Networks la jumatatea lui aprilie. Ea raspunde de activitatile de consumer marketing si PR.

De asemenea, va urmari sa fructifice diferite oportunitati pentru canalele din portofoliul Discovery, pe pietele corespunzatoare acestora. Diana are o vasta experienta in marketing, management de brand si management de evenimente. Anterior a lucrat pentru Red Bull Romania, ca Brand Manager, pentru Kodak Cinelabs in pozitia de Film Sales si Reprezentant Servicii Clienti, precum si in cadrul Prodigy Technologies, ca Product Manager.

Discovery Communications este compania numarul unu in lume in productia de programe documentare, ajungand in casele a peste 1,5 miliarde de abonati, din peste 170 de tari.

In Europa, Orientul Mijlociu si Africa, exista 12 marci Discovery, disponibile unui numar de 170 milioane de abonati, din 103 tari, oferind programe adaptate in 24 de limbi. Discovery Communications este proprietate a Discovery Holding Co. (NASDAQ: DISCA, DISCB), Advance/Newhouse Communications si a lui John S. Hendricks, fondatorul si presedintele Discovery.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri