Trenta Pizza, companie de livrare pizza in Bucuresti si zonele limitrofe, deschide astazi, in zona Lujerului, primul punct de lucru cu vanzare de pizza in regim take away („la pachet”).
Magazinul se afla la intersectia Bulevardului Uverturii cu Soseaua Virtutii, in apropierea statiei de tramvai 41 si are o suprafata de peste 100 mp. Deschiderea acestui magazin a presupus o investitie de aproximativ 100.000 euro in amenajarea si utilarea spatiului precum si crearea a 20 de locuri de munca.

„Nu ne vom opri aici, caci avem in plan sa deschidem in cursul acestui an alte 7 astfel de puncte in diferite zone ale Bucurestiului,” a spus Sorin Mares, general manager Trenta Pizza.

Pe langa de activitatea de vanzare in regim take away, magazinul va efectua si livrari de pizza la domiciliu sau birou in Sectorul 6, mai exact in zonele Militari, Politehnica si Grozavesti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri