(P) Trei medalii pentru Crama Oprisor la IWCB 2011

Crama Oprisor a obtinut trei medalii la Concursul International de Vinuri Bucuresti (International Wine Contest Bucharest - IWCB), care a avut loc in perioada 26 - 29 mai, in Bucuresti. Vinurile premiate au fost Maiastru Feteasca Neagra 2009, medaliata cu aur, si Caloian Cabernet Sauvignon 2010 si La Cetate Miracol Merlot 2008, medaliate cu argint.
Evenimentul, aflat la cea de-a 8-a editie, este unul dintre cele aproximativ 20 de concursuri recunoscute de Organizatia Internationala a Viei si Vinului (OIV). Au participat peste 300 de vinuri de la 51 de producatori si importatori. Acestea au fost evaluate de un juriu de experti, in componenta caruia au fost atat invitati din strainatate cat si judecatori romani, membri ai Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR).

"Pentru Crama Oprisor, acest concurs a confirmat ca reusim sa avem vinuri premiate in fiecare an - am luat medalii pentru vinuri din 2008, 2009 si 2010. Vom continua sa participam la concursuri de acest gen si vom continua sa promovam vinurile de calitate", a declarat Luminita Tzakis - Director National de Vanzari, Crama Oprisor.

Crama Oprisor, proprietatea grupului Reh Kendermann din Germania, a facut in Romania primul pas pentru extinderea spre Europa de Est, prin cumpararea unei crame la Oprisor (Mehedinti) si apoi prin replantarea a 250 de hectare de vita de vie intr-una dintre cele mai bune regiuni viticole din aceasta parte a lumii. Astazi, Crama Oprisor se numara printre cei mai importanti exportatori de vinuri purtand denumirea de origine Romania.

Crama „Oprisor“ a companiei Carl Reh Winery Romania este situata in sud-vestul Romaniei, la 15 km de malul Dunarii, in comuna Oprisor, judetul Mehedinti, printre dealuri care se rostogolesc in pante domoale, potrivite pentru cresterea vitei-de-vie. O echipa mixta de vinificatori (romani si straini) aplica tehnicile cele mai moderne de obtinere a vinurilor, spre deliciul consumatorului din lumea intreaga.

Compania a fost infiintata in 1994, de catre Reh Kendermann - GmbH, Bingen am Rhein, una din cele mai moderne crame din Germania, exportatorul numarul unu de vinuri germane si totodata cel mai mare importator de vinuri din Germania.


Setari Cookie-uri