äPrincipala problema a micilor companii romanesti este atragerea si mentinerea unui personal de calitateô, a declarat, ieri, Bogdan Constantinescu, manager Cisco System Romania si Republica Moldova.

Intreprinderile mici si mijlocii din Romania isi doresc foarte mult sa aiba o conexiune rapida la Internet, releva un studiu efectuat de firma de cercetare Coleman Parkes, la cererea Cisco Systems.

Din cele 101 companii (din industrie, servicii, utilitati, turism si transporturi) interveviate, 94% apreciaza ca foarte importante conexiunile internet rapid in banda larga (94%), retelele de calculatoare (91%) si sistemele de stocare (89%), in timp ce securizarea comunicatiilor in retea este esentiala pentru 80% dintre societati.

IMM-urile considera ca avantajele cele mai importante oferite de tehnologiile pentru retele cu acces la distanta sunt sporirea vitezei de reactie la solicitarile clientilor (90%), accesul in timp real la date/aplicatii (89%), minimizarea timpilor morti din activitatile angajatilor (87%) si sporirea productivitatii personalului (86%).

73% dintre IMM-urile romanesti apreciaza ca principalul avantaj al implementarii acestor noi tehnologii este reducerea costurilor.

Totodata, 52% dintre IMM-urile din tara noastra cred ca cel mai mare obstacol in calea dezvoltarii companiilor il constituie costurile mari ale tehnologiilor.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri