El va dezvolta relatia cu furnizorii actuali, va coordona si optimiza toate activitatile si procesele de pe platforma din Popesti-Leordeni, va contribui la sustinerea proiectelor comerciale pe termen mediu si lung si se va ocupa de deschiderea de noi parteneriate strategice.

Cristian a absolvit Universitatea Transilvania din Brasov, iar ulterior a urmat specializari in tehnici de negociere, leadership, dezvoltare personala si organizationala.

In perioada 1995-2006, a activat ca director de achizitii si logistica, value stream manager si COO, in companii precum Kraft, Biofarm, Policolor si Europharm.

Din 2006 pana in prezent, Dorian Cristian a detinut functiile de COO si Vice President in cadrul companiei Tnuva, unul dintre cei mai mari producatori de lactate de pe piata locala. Managerul este casatorit si are 42 de ani.

Citeste si:

Fabryo Corporation este cel mai mare producator de lacuri si vopsele decorative din Romania, produsele fiind comercializate exclusiv pe piata romaneasca.

Din 2009, Fabryo este lider de piata in segmentul de lacuri si vopsele decorative.

Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse si grunduri, comercializate sub marcile Savana, Innenweiss si ROST.