UPS investeste 200 de milioane de dolari in extinderea centrului aerian din Koln, proiectul va fi finalizat pana la sfarsitul anului 2013.
Proiectul include o extindere semnificativa a cladirii existente. Aceasta prelungire va fi partial dedicata operatiunilor de transport cu marfuri mai mari.

Impreuna, aceste initiative vor spori capacitatea de sortare a centrului de la 110.000 de colete, la 190.000 de colete pe ora.

UPS a ales orasul Koln / Bonn ca locatie pentru centrul sau aerian european si datorita pozitionarii orasului in centrul economiei europene, retelei de drumuri si infrastructura bine dezvoltata, bunelor conditii meteorologice pentru operatiunile de zbor pe tot parcursul anului, sistemul de piste excelente a aeroportului si proximitatea sa de o forta de munca calificata si flexibila.

Aeroportul din Koln, ofera UPS posibilitatea de a zbura pe timp de noapte cel putin pana in anul 2030.

UPS a intrat in Europa in 1976, incepandu-si operatiunile locale in Germania. Ulterior, in 1990, UPS a intrat pe piata din Romania printr-un parteneriat cu Romtrans, si din 2000 prin sucursala proprie, Trans Courier Service, achizitionata de UPS in 2008.

In prezent, UPS Romania are aproximativ 135 de angajati si opereaza zilnic un zbor dedicat intre Otopeni si principalul sau centru aerian european din Koln, asigurand astfel o conexiune eficienta intre clientii romani si restul Europei si al lumii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri