Contractul de finantare cu BRD a fost semnat joi, 28 septembrie, se arata intr-un comunicat al Prefab remis Bursei.

Totodata, producatorul de materiale a incheiat luni cu grupul Kawasaki contractul de livrare si punere in functiune a centralei de cogenerare.

Unitatea va asigura necesarul de energie termica pentru sucursala de BCA a fabricii si va permite livrarea a 4 MW in reteaua nationala, potrivit datelor anuntate anterior de companie.

Veniturile producatorului de materiale de constructii au scazut cu 9% in primul semestru, de la 42,6 milioane lei la 38,7 milioane lei, iar profitul s-a comprimat de la 3,15 milioane lei la 487.000 lei, conform raportului financiar remis Bursei.

Citeste si:

Compania este controlata de presedintele CA, Marian Petre Milut, care detine prin firma Romerica International din Bucuresti 81% din actiuni. In actionariat se mai regaseste SIF Muntenia (SIF4), cu aproape 13% din titluri.

Cel mai recent transfer cu titlurile Prefab la BVB a fost realizat marti, la un pret de 1,96 lei pe titlu, in scadere cu 0,5% fata de referinta. La aceasta cotatie, compania are o capitalizare de 95,1 milioane de lei.

Sursa foto: www.prefab.ro.