Grupul italian Maschio Gaspardo a inaugurat, vineri, o noua hala de productie de masini agricole, in localitatea Chisineu-Cris, din judetul Arad, dupa o investitie de aproximativ cinci milioane de euro, transmite Mediafax.

Reprezentantii companiei italiene au declarat ca noua hala de productie, in care s-au investit aproximativ cinci milioane de euro, intareste prezenta grupului in Europa de Est.

"Pentru anul in curs prevedem o inchidere a bilantului Maschio Gaspardo Romania cu o cifra de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro, din care opt milioane pe teritoriul Romaniei si zece milioane la export, in special spre Italia si Rusia", a declarat, intr-un comunicat, administratorul delegat al grupului, Mirco Maschio.

Inaugurarea halei de productie din Chisineu-Cris a avut loc in prezenta ministrului Bunurilor si Activitatii Culturale din Italia, Giancarlo Galan, a administratorului delegat al Grupului Maschio Gaspardo, Mirco Maschio, a consulului general al Italiei in Timisoara, Stefano Mistretta, si a numerosi oameni de afaceri romani si italieni, dar si a autoritatilor locale.

Fabrica de la Chisineu-Cris a fost deschisa in 2003 si are aproximativ 180 de angajati. Firma produce masini pasive tractate, masini proiectate pentru lucrari in profunzime si pentru refacerea terenurilor putin fertile sau masini agricole de mare capacitate, cu o latime de pana la 24 de metri.

Grupul industrial italian Maschio Gaspardo a fost infiintata in 1964 de catre fratii Egidio si Giorgio Maschio, fiind potrivit datelor companiei lider pe piata italiana si printre cei mai importanti producatori de utilaje agricole la nivel mondial.

In 2010, Maschio Gaspardo a inregistrat o cifra de afaceri de 133 de milioane de euro, are 1.200 de angajati, trei fabrici (China, India si Romania) si o retea de zece filiale comerciale (Franta, Spania, Germania, Polonia, Ucraina, Turcia, Rusia, USA, Coreea si Iran).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Coronavirus| Carrefour plafonează prețurile pentru până la 500 de produse
Setari Cookie-uri