„Programul MBA Romano-Canadian isi propune nu numai sa contribuie la cresterea nivelului de educare si pregatire a managerilor si antreprenorilor romani, ci si la dezvoltarea un mediu de afaceri sustenabil, solid pe termen lung. Acest lucru nu este posibil fara lideri care sa creada in aceleasi valori si pe care sa le respecte”, a declarat Adriana Dutescu, Director al Bucharest School of Management, Programul MBA Romano - Canadian.

Recent a avut loc ceremonia de absolvire a generatiei 2011 de absolventi ai Programului de MBA Romano-Canadian. Noua generatie de manageri si antreprenori absolventi a rostit pentru prima data juramantul de respectare a valorilor necesare mentinerii si dezvoltarii unui mediu de afaceri sanatos.

"Promit ca voi actiona cu integritate si ca imi voi desfasura activitatea in mod etic; voi veghea la respectarea intereselor actionarilor, colegilor, clientilor si a societatii in care activez; imi voi conduce compania cu buna credinta, protejand-o impotriva deciziilor si a comportamentelor care raspund propriilor mele ambitii dar afecteaza intreprinderea si societatea in care activeaza", sunt cateva dintre angajamentele incluse in juramantul absolventilor MBA-ului Romano-Canadian, rostite de catre generatia 2010 / 2011.

Programul MBA Romano-Canadian a fost lansat de catre Bucharest School of Management in 1993, pe baza unui acord intre guvernele Canadei si Romaniei, beneficiand de asistenta financiara si expertiza canadiana. Incepand cu anul 2005, Programul MBA s-a dezvoltat pe baza unui nou parteneriat dintre Bucharest School of Management (BSM) si Telfer School of Management, Ottawa.

Citeste si:

In prezent, BSM ofera programul MBA, care se adreseaza persoanelor care vor sa-si dezvolte cariera si in acelasi timp sa obtina cunostinte teoretice solide, cursuri scurte, dedicate profesionistilor care trebuie sa raspunda permanent noilor provocari profesionale, precum si workshopuri cu specialisti din diferite industrii.

De asemenea, prin intermediul acestuia sunt puse la dispozitie conferinte de business si posibilitatea realizarii unor proiecte de business pe industrii.