Reteaua de Farmacii Sensiblu si Boots, cel mai mare lant de farmacii si companie de produse pentru sanatate, frumusete si ingrijire din Marea Britanie, lanseaza cinci dintre cele mai celebre marci de cosmetice Boots, pe baza unui proiect care se realizeaza cu investitii de circa 1,3 milioane euro, informeaza Rompres. Prin noul proiect, Sensiblu intentioneaza sa inaugureze 90 standuri Boots, in martie 2006, ajungand la 130 standuri Boots pana la sfarsitul anului 2008.

Boots Company a fost infiintata in urma cu peste 150 de ani, fiind prezenta in 11 tari din intreaga lume. in Marea Britanie, produsele Boots sunt distribuite prin lantul propriu de magazine, care detine peste 1.400 magazine in intreaga tara. Produsele Boots sunt disponibile in Europa, Asia si Statele Unite ale Americii, prin intermediul partenerilor strategici ai companiei.

In anul 2005, Sensiblu a inregistrat o cifra de afaceri de 63,7 milioane euro. Compania a inceput anul 2006 cu 177 de farmacii si 1700 angajati, prin achzitia Ideapharm, divizia de retail a GSK Romania.