Noul magazin este plasat intr-un spatiu de 3500 mp, in galeriile Real, din Timisoara. Acest magazin va fi cel mai mare magazin de electronice, electrocasnice si produse IT&C din oras. Investitia in magazinul Domo din complexul Real se ridica la peste 1 milion de euro potrivit reprezentantilor companiei.

De la inceputul acestui an Domo a inaugurat in total cinci magazine, investitiile totale ale companiei in noi spatii comerciale ridicandu-se, in primele doua luni ale anului, la aproximativ 2.000.000 de euro.

Domo a deschis saptamana trecuta si primul magazin din afara tarii, in Bulgaria, in cadrul hypermarketului Kaufland din orasul Plovdiv. Magazinul are o suprafata de 500 metri patrati, investitia cifrandu-se la aproximativ 200.000 de euro.

Retailerul de electronice si electrocasnice Domo a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 115 milioane de euro, ceea ce reprezinta o crestere de 15 procente fata de anul trecut, informeaza oficialii comaniei

Domo si propusese pentru anul trecut realizarea unei cifre de afaceri de 130 milioane de euro, fata de 100 milioane cat s-a inregistrat in 2004.

Potrivit reprezentantilor Domo, in perspectiva lui 2007, intrarea unor jucatori internationali, specializati in domeniul de retail ar putea sa reprezinte o amenintare serioasa.”Credem insa ca pana atunci DOMO va impune standarde inalte, atat pentru noi insine, cat si pentru piata de profil, in general,” au declarat pentru Wall Street oficialii Domo.

Domo a semnat un contract exclusiv cu retailerul german Kaufland, si va deschide cate un magazin propriu in toate locatiile Kaufland din tara. Acest parteneriat va asigura consistenta proiectelor de expansiune, noi locatii cu un vad excelent, chiar in interiorul oraselor.

In afara de aceasta, retailerul vizeaza noile parcuri de retail in orasele cu peste 200.000 de locuitori, unde intentioneaza sa deschida magazine de peste 2000 mp. “Pentru anul 2006 estimam ca vom deschide 5 astfel de magazine,” au conchis oficialii Domo.