Antreprenorii care vor sa aiba succes ar trebui sa se concentreze in primul rand pe dezvoltarea propriei afaceri, uneori chiar si in detrimentul bunastarii personale, acesta fiind un element foarte important urmarit de fondurile de private equity, a declarat Cristian Nacu, partener in cadrul fondului de investitii Enterprise Investors, in cadrul conferintei "Antreprenor, caut finantare". Evenimentul este organizat de wall-street.ro cu sprijinul EY, Enterprise Investors si Erste Asset Management.

„De multe ori cand merg sa vizitez o firma am obiceiul sa ma uit si in parcare sa vad ce masina are proprietarul. Daca prefera sa aiba Bentley in loc sa isi dezvolte sau sa isi modernizeze business-ul, atunci nu are suficienta viziune pentru a deveni un lider de piata si poate nu este omul pe care noi il cautam”, a mentionat Nacu.

O alta greseala pe care antreprenorii adesea o fac este subestimarea concurentei sau chiar ignorarea completa a acestora.

„Mi s-a intamplat sa merg sa intreb antreprenorii „cine va sunt principalii concurenti?”. Multi mi-au raspuns ca nu au concurenti. Nu este un raspuns bun si este o greseala importanta sa nu stii cu cine te lupti. Inseamna ca nu ai analizat atent lucrurile si nu stii plusurile si minusurile pietei”, a declarat Nacu.

Sfat: putine proiecte de...
Citeste si: Sfat: putine proiecte de energie regenerabila vor fi finalizate....


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si