Valoarea totala a pachetului de actiuni achizitionat de fond a fost de 95.812 lei. Cele 262.500 de actiuni reprezinta 0,05% din capitalul social al companiei distribuitorului de electrocasnice si IT. in sedinta din 4 iulie, QVT a mai cumparat un pachet de 45.000 de actiuni Flamingo, iar la inceputul saptamanii a mai raportat achizitia a altor 54.000 de actiuni.

Fondul amercian de investitii isi continua actiunea de consolidare a detinerii al Flamingo, pe care a inceput-o in luna iunie. in luna iunie, QVT a cumparat 3,67 milioane de actiuni emise de Flamingo. QVT Fund nu si-a facut publica participatia la Flamingo, fiind obligata sa anunte aceste date doar cand detine peste 5% din capitalul unei companii listate, informeaza NewsIn.

Tot miercuri, fondul de investitii a anuntat cumpararea a 56.000 de actiuni emise de compania Zentiva SA, fosta Sicomed, la pretul de 1,55 lei pe actiune. Anterior tranzactiilor care s-au desfasurat in ultimele trei sedintie de tranzactionare, QVT Fund detinea 13,35% din capitalul social al producatorului de farmaceutice.