Parte a grupului Lidl&Scwarz, Kaufland Romania a inceput constructia la cel de-al zecelea hipermarket. Noul proiect va fi realizat in Piatra Neamt, inaugurarea fiind programata pentru sfarsitul acestui an. Hipermarketul din Piatra Neamt va avea o suprafata de 16.200 de metri patrati, din care 5.600 pentru magazin. Investitia se ridica la circa 8-8,5 milioane euro.

La aceasta ora Kaufland mai opereaza hipermarketuri in Bucuresti si in municipiile Ramnicu Valcea, Ploiesti, Alba Iulia, Timisoara, Baia Mare, Targu Mures, Galati si Cluj-Napoca. Alte localitati in care Kaufland intentioneaza sa deschida hipermarketuri sunt Hunedoara, Satu Mare, Suceava, Bucuresti, Bistrita, Constanta, Targoviste si Zalau. Kaufland a deschis primul sau hipermarket in Bucuresti, in zona Obor, in luna octombrie 2005.

Anul trecut, compania a realizat o cifra de afaceri de 13,5 milioane de lei (circa 3,7 milioane de euro), potrivit raportului financiar al companiei. Operatorul german, care promoveaza conceptul de hipermarket cu politica de discount, intentioneaza ca in patru ani sa se ajunga la o retea de 50 de magazine in Romania. Kaufland este parte a grupului Lidl&Scwarz care opereaza 730 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
McDonald’s deschide încă un restaurant, în vreme de pandemie.Unde se află acesta
Setari Cookie-uri