Karl Chong si Chris Chong, cofondatorii Groupon, au lansat GoFresh.com.sg, un magazin online care ofera livrari gratuite pentru "produse alimentare si fructe de mare". Viziunea lor pentru GoFresh.com.sg este sa ajute clientii din Singapore sa economiseasca timp si bani cand cumpara ingrediente, sprijinind in acelasi timp cresterea industriei de cumparaturi de produse alimentare, scrie presa internationala.

Chris Chong spune ca firma cauta in prezent o agentie digitala pentru a monetiza traficul de pe site. Compania, care a fost lansata in Iunie anul acesta, spera sa isi gaseasca clienti prin reclame online si strategii de SEO/SEM. Reclamele pe Facebook si Google sunt o noua metoda de “achizitie” a clientilor pentru companie. In mod curent, toate planurile de marketing graviteaza in jurul sferei online.

“Unul dintre momentele cheie pentru GoFresh a fost sa inteleaga cum sa transforme cumparatorii fizici in cumparatori online si a facut asta creand o experienta simpla pentru clienti, care ii va scuti pe oameni de cozile lungi si stresante la supermarketuri si de caratul plaselor grele de cumparaturi prin livrarea gratuita, plus reducerile periodice la carne si fructe de mare. Am descoperit ca publicitatea online face totul mai usor pentru clienti”, considera Chong.

El a mai adaugat ca una dintre sursele suplimentare de venit va proveni din content marketing, prin newsletterele saptamanale care promoveaza anumite produse. Compania doreste sa incurajeze cat mai multi clienti sa gateasca acasa.

Citeste si:
Basescu propune reducerea "consistenta" a personalului bugetar
Basescu propune mai multe...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
CFR: Reduceri la calatorii de Valentine's Day si Dragobete
Setari Cookie-uri