Compania Cramele Recas, cel mai mare producator de vinuri din Banat, a inregistrat o crestere de 144% a vanzarilor in primul semestru din acest an, fata de perioada similara din 2005.

Astfel, compania a anuntat venituri inregistrate pe piata interna de 2,7 milioane de lei, in timp ce numarul de sticle vandute in acest an a ajuns la 855.000, fata de doar 350.000 de sticle in primul semestru din 2005.

"Ne asteptam la o crestere sustinuta a cifrei de afaceri pentru cel de-al doilea semestru, in contextul in care toamna reprezinta o perioada favorabila pentru acest business," au declarat pentru Wall-Street oficialii companiei banatene.

Cramele Recas este si unul dintre cei mai importanti exportatori de vinuri de pe piata locala, pentru acest an estimandu-se exporturi de peste 2 milioane de euro.

Principalele tari in care exporta compania sunt SUA si Marea Britanie.

Aceasta jumatate de an a reprezentat pentru Cramele Recas incununarea muncii, pasiunii si a investitiilor de pana acum. Orice succes Recas este un succes al vinului romanesc. Nu putem decat sa ne bucuram de recunoasterea primita, precum si de cresterea vanzarilor. Speram ca jumatatea de an care urmeaza sa fie la fel de prolifica a declarat Philip Cox, Director Comercial Cramele Recas.