Ioana Enache, director general Amway Romania si Bulgaria, a preluat si operatiunile din Grecia ale companiei incepand cu 1 ianuarie 2015.

Amway este prezenta in cele trei tari printr-o retea de circa 80.000 de Intreprinzatori Privati Amway, care se ocupa de vanzari directe. Compania activeaza pe segmentele de frumusete, nutritie si ingrijirea locuintei.

Ioana Enache face parte din echipa Amway din 2012. Inainte de a se alatura managementului companiei Amway, Ioana Enache a acumulat o vasta o experienta profesionala in cei 22 de ani de activitate in vanzari, marketing, comunicare, strategie si managementul schimbarii, ocupand pozitii cheie in cadrul unor companii precum GlaxoSmithKline, A&D Pharma si Petrom.

In prezent, Amway opereaza in 30 de piete din Europa. Amway Grecia si-a inceput activitatea in anul 1996 si, in acest moment, asigura servicii, sprijin si motivare pentru peste 20.000 de intreprinzatori - Amway.
Amway Grecia ofera peste 400 de produse de inalta calitate din toate gamele de frumusete, nutritie, ingrijire personala si ingrijire a locuintei.

Citeste si:
Sefa Amway Romania, despre extinderea portofoliului de produse
Ioana Enache, Amway:...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Setari Cookie-uri