Actionarii companiei Impact au aprobat transferarea sediului social al companiei in imobilul Construdava din comuna Voluntari si modificarea denumirii companiei in Impact Developer & Contractor. Conducerea companiei a propus si modificarea actului constitutiv. Totodata actionarii au decis modificarea denumirii companiei din Impact SA in Impact Developer & Contractor.

Actionarii care au participat la adunarea generala de marti au mai aprobat si fuziunea prin absorbtie a companiei Patagonia Invest SRL. Conducerea companiei a obtinut si aprobarea de a repartiza 5% din profitul brut obtinut pentru rezerve legale. O suma echivalenta cu 2,88% din profitul dupa impozitare (net) va fi repartizata angajatilor societatii, din care 0,88 va fi impartita in mod egal intre cei doi administratori. Restul de 72,22% din profitul net va fi destinat dividendelor si surselor proprii de finantare.

Impact Bucuresti a estimat o crestere de 242% a profitului brut pe anul 2006, pana la 44.8 milioane de lei. Anul trecut, firma a inregistrat un profit net de 10,7 milioane de lei, o scadere de 34%. Compania de dezvoltare imobiliara tinteste si o crestere a cifrei de afaceri la 201,7 milioane de lei, de la 175,9 milioane in 2005, conform datelor transmise de companie Bursei de Valori Bucuresti.