Noua conducere a Termoelectrica va fi definitivata pana la sfarsitul lunii

Conducerea Termoelectrica va fi definitivata pana la sfarsitul acestei luni, urmand sa fie ocupate cele doua posturi vacante de director comercial si director de productie, potrivit noului director general al companiei, Viorel Marian

"Caut un nou director comercial, care sa ocupe functia lasata vacanta de mine. Vreau si un director de productie, desi aceasta functie nu mai exista in acest moment in organigrama. Termoelectrica merge acum la capacitate de 900 MW, la nivelul centralei de la Turceni, care, din cate stiu, are trei directori de productie", a declarat pentru NewsIn directorul general al producatorului de energie termica si electrica. Marian a adaugat ca pana la finele lunii in curs, noua echipa de la conducerea Termoelectrica va fi formata.

Potrivit reprezentantului Termoelectrica, raspunderile sale sunt foarte mari si vrea o echipa mare, alcatuita din profesionisti, care sa-l ajute in gestionarea tuturor problemelor cu care se confrunta societatea.

La inceputul saptamanii trecute, ministrul economiei, Codrut seres, l-a numit in functia de director general al Termoelectrica pe Viorel Marian, care pana la momentul numirii era director comercial al companiei.

In urma cu doua saptamani, patru directori ai Termoelectrica, directorul general, Ovidiu Pop, directorul comercial, Viorel Marian, directorul economic, Teofil Sevan, si directorul de program pentru Grupul 4 Paroseni, Constantin Ioanitescu, si-au inaintat demisiile, pe fondul problemelor financiare cu care se confrunta producatorul de energie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Auchan extinde parteneriatul cu Poșta Română pentru livrări la domiciliu
Setari Cookie-uri