Restaurantul Taco Bell din Mega Mall este situat la etajul al doilea al centrului comercial si va fi inaugurat pe 30 noiembrie. In noul restaurant, care are o suprafata de 170 de metri patrati, lucreaza 40 de angajati.

Taco Bell anunta inaugurarea celui de-al doilea restaurant din Romania, pe 30 noiembrie, in urma unei investitii de 350.000 de euro. Suprafata restaurantului Taco Bell din Mega Mall , cu un design de tip Global Explorer, este de 170 de metri patrati. Printre facilitatile oferite se numara posibilitatea de a incarca dispozitivele mobile la prizele USB din restaurant, precum si retea wifi dedicata. Primul restaurant din retea a fost inaugurat in prima parte a lunii octombrie, in Baneasa Shopping City, iar reprezentantii Taco Bell spun ca a fost un succes.

„A fost o calatorie extraordinara pana acum si suntem foarte bucurosi ca fanii au raspuns entuziast la produsele si la brandul Taco Bell. Este foarte important pentru noi sa fim cat mai aproape de ei, asadar am anticipat dorinta celor care poate ca nu locuiesc sau nu lucreaza in zona Baneasa si isi doresc sa se poata bucura de produse mai des. In ceea ce priveste locatia, alegerea a fost una simpla pentru ca Mega Mall se afla in topul celor mai puternice mall-uri din Romania. Si suntem abia la inceput”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Taco Bell.

Inaugurarea celui de-al doilea restaurant Taco Bell din Romania va avea loc maine la ora 11 in Mega Mall, iar primii 100 de clienti vor primi automat un cadou la plasarea comenzii. In plus, cei care vin maine in noul restaurant din Mega Mall vor putea castiga unul dintre cele 50 de premii in cadrul unei tombole de o zi: un snowboard, longboard-uri, trotinete, rucsacuri si gulere Winter X-tubes.

Taco Bell este, potrivit reprezentantilor sai, principalul lant de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume si ofera produse de inspiratie mexicana. Taco Bell este cel mai nou brand din portofoliul Sphera Franchise Group, care detine companiile din Romania care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

Taco Bell Corp. este subsidiara a Yum! Brands Inc. (NYSE: YUM si cea mai mare retea de tip ”quick service restaurant” (QSR) din lume in domeniul produselor de inspiratie mexicana. Taco Bell pune la dispozitia clientilor sai produse preparate pe comanda, taco si burrito personalizabile si alte specialitati si are 40 de milioane de clienti ai brandului la nivel mondial, in fiecare saptamana.

In prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell in 27 de tari din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internationala a brandului vizeaza 1.000 de unitati pana in 2022. Compania si francizele sale opereaza peste 7.000 de restaurante care genereaza vanzari de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vanzari globale de 15 miliarde de dolari si cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, pana in 2022.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri