”Motivul pentru care am ales sa cream un centru dedicat diagnosticarii si tratarii epilepsiei este pentru ca am vrut sa oferim pacientilor toata gama de servicii in acelasi loc, intr-un mediu profesional si placut, pentru a-i ajuta sa duca o viata normala si chiar sa se vindece. Tratamentul medicamentos ajuta in 60-70% din cazurile diagnosticate, pentru ceilalti pacienti fiind disponibile alte variante de control al bolii sau chiar vindecare. Experienta ne-a dovedit ca exista solutii medicale sau chirurgicale care au ca efect controlul complet al crizelor si chiar vindecarea bolii, atata vreme cat se face o diagnosticare precisa, o localizare corecta a zonei afectate precum si o complianta adecvata la indicatiile medicale”, a precizat dr. Ioana Mindruta, medic neurolog epileptolog in cadrul clinicii de neurologie Neuroaxis.

In centrul din cadrul Neuroaxis, pacientii au la dispozitie un call-center dedicat lor, unde pot suna pentru a raporta evenimente legate de afectiune si pentru consiliere de specialitate, de asemenea acestia pot anunta daca au reactii adverse ale medicatiei, pot afla detalii cu privire la investigatii sau sunt ghidati in procesul de diagnostic si monitorizare.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont