Dent Estet, companie cu afaceri de 8,5 milioane euro in 2017 si parte a grupului MedLife, continua planul de investitii prin deschiderea a doua clinici noi in Sibiu. Pana la finalul acestui an compania estimeaza ca va avea 10 clinici deschise in Bucuresti, Timisoara si Sibiu.

Anul trecut, in luna mai, compania a lansat o noua clinica pentru adulti, unitate cu cea mai mare suprafata dintre toate clinicile Dent Estet. La momentul deschiderii investitia in aparatura de ultima generatie s-a ridicat la 850.000 de euro, iar in prezent se ridica la 1 milion de euro.

“Strategia noastra este aceeasi in fiecare an: consolidarea pozitiei de lider in servicii stomatologice, continuarea efortului constant de a fi aliniati la cele mai noi tehnologii, precum si continuarea programelor de training si perfectionare pentru intreaga noastra echipa. Cea mai mare investitie pe care Dent Estet o face constant, pe langa cea fireasca in tehnologie, in digitalizare, este investitia in oameni. Si, dupa 19 ani de activitate, constat ca e singura care conteaza si care face diferenta”, a precizat, intr-un interviu acordat wall-street.ro, dr. Oana Taban, CEO si fondator al grupului de clinici Dent Estet.

Dupa extinderea in Timisoara (in 2013), anul acesta, compania va deschide doua clinici noi in Sibiu, una destinata copiilor si cealalta - adultilor. Procesul de extindere este in acest moment in faza proiectelor de amenajare. Cu tehnologii digitale de ultima generatie, medici pregatiti si cu un model de business transparent, Dent Estet are in plan sa intre pe piata de servicii stomatologice din Sibiu.

“Extinderea noastra ca business respecta regulile dupa care se ghideaza orice ofertant de servicii: cererea. Exista extrem de multe orase mici in care oferta de servicii stomatologice este una extrem de serioasa, deci nu excludem ca in viitor sa ajungem si in asemenea orase. Avem pacienti care vin in clinicile noastre din multe zone din Romania. Decizia noastra fireasca e de a merge noi catre ei, de a crea, impreuna cu colegii stomatologi din fiecare zona in care deschidem, o comunitate de servicii premium. Colaboram mereu cu colegii stomatologi din orasele unde ajungem, incercam sa educam impreuna piata prin cursurile scolii de Dental Office Managers si activitati conexe ale ADOM, prin programe educationale, de preventie si oportunitati de instruire continua a profesionistilor”, a adaugat dr. Oana Taban.

Din anul 2016, Dent Estet face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din tara. In urma acestei tranzactii, Oana Taban si-a pastrat integral atributiile de management in cadrul grupului, fiind direct responsabila de strategia de dezvoltare si extidere a retelei. De asemenea, a preluat inclusiv managementul diviziei de stomatologie din cadrul MedLife.

“Cred ca preluarea Dent Estet de catre Medlife a creat un precedent extrem de bun in piata de servicii stomatologice, dominata cantitativ de mici practici private. Cum e normal de altfel, multe dintre aceste practici incep sa se coaguleze in practici medii si multe dintre ele isi doresc sa fie preluate, pentru ca e de la sine inteles ca stabilitatea oferita de un partener financiar mare da o anvergura diferita oricarui business”, a conchis Taban.

Numarul pacientilor noi tratati in clinicile Dent Estet a inregistrat un total de peste 8.500 anul trecut, dintre care 4.000 au fost copii si adolescenti. De la deschidere pana in prezent, peste 75.000 de pacienti au vizitat clinicile, iar in acest moment, 530 de pacienti acceseaza zilnic serviciile grupului. Totodata, compania a raportat pentru anul trecut o crestere organica de peste 30%, inregistrand o cifra de afaceri de 8,5 milioane de euro in 2017.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri