La doar doi ani de la înființare, clinica DentOP a reușit să ajungă una din cele mai de succes clinici din România. Performanțele atinse sunt argumentate de creșterea impresionantă a cifrei de afaceri la 20 000 000 RON cu aproximativ 68% din anul 2021 la 2022 care nu demonstrează altceva decât o cerere foarte mare pentru serviciile stomatologice oferite în cadrul clinicii. Sursa: https://www.topfirme.com/caen/8623/cifra-de-afaceri/

Conform statisticii interne, 3600 de implanturi dentare au fost inserate în anul 2022, ceea ce reprezintă un aspect ce nu poate fi trecut cu vederea. Acest rezultat nu este doar un număr, ci reprezintă dovada angajamentului constant pentru excelență în domeniul implantologiei orale.
Specializarea clinicii în reabilitarea cazurilor complexe cu ajutorul implanturilor dentare conferă și mai multă încredere persoanelor care credeau până acum că nu există soluții pentru probleme lor dentare.

Fiecare implant inserat reflectă o poveste de regăsire a zâmbetului. Conexiunea între cifre și munca depusă se observă cu ușurință pe chipul pacienților, care nu numai că își recapătă sănătatea orală, ci și zâmbetul și încrederea în sine. De asemenea, recenziile foarte bune ale pacienților sunt dovada palpabilă a calității serviciilor oferite.

Încă de la prima consultație, DentOP se remarcă printr-o abordare care pune accent deosebit pe comunicare și transparență. Pacienții beneficiază de un plan de tratament exact conceput pe baza unei radiografii panoramice sau a unui computer tomograf, realizate în clinică. În plus, în cadrul primei consultații pacienților li se comunică și costul aferent (ce nu se modifică până la etapa lucrărilor finale). Bugetul comunicat la început rămâne fix odată ce încep planul de tratament și nu se modifică pe parcursul acestuia. Acest aspect conferă pacienților încredere în cuvântul oferit de echipa clinicii și, cunoscând foarte bine valoarea investiției, își pot organiza bugetul alocat în propriul ritm.

„Această creștere ne-a permis sa evoluăm și am decis să investim 100.000 de euro în tehnologie digitală de ultimă generație.
Saltul tehnologic a adus numeroase avantaje, atât pentru pacienți, cât și pentru cadrele medicale.”
- Dr Cazacu Corrado - Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară.

Unul dintre beneficiile notabile este reprezentat de implementarea scannerului PicDental, ce permite o amprentare digitală precisă și rapidă a implanturilor dentare. Eliminând, astfel, disconfortul asociat cu amprentele tradiționale și crește predictibilitatea tratamentului pe termen lung datorită preciziei cu care sunt executate lucrările dentare.

Clinica DentOP a introdus, de asemenea, scannerul CEREC pentru scanarea rapidă și eficientă a cavității bucale, precum si scannerul facial RayFace, care ajută la planificarea și execuția lucrărilor dentare în armonie cu fizionomia feței pacientului.

„Într-o continuare a angajamentului nostru de a oferi pacienților cele mai bune servicii, am hotărât să amenajăm o nouă clinică în zona Aviatorilor, echipată cu 6 scaune adiționale. Această decizie este reflectată în mod incontestabil de încrederea pe care pacienții au dobândit-o în timp în toată echipa.

Suntem mândri să ne situăm în preferințele de top ale pacienților, iar acest lucru reprezintă un motiv în plus de îmbunătățire constantă pentru a răspunde nevoilor dinamice ale publicului nostru țintă”
Dr Cazacu Corrado - Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară.

Cu dedicare și pasiune, echipa clinicii DentOP își consolidează angajamentul față de pacienți și sunt hotărâți să rămână opțiunea preferată în ceea ce privește sănătatea orală.

Sursa foto: Clinica DentOP

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri