Clinica Bless, centrul medical dedicat viitoarelor mame care își doresc o abordare multidisciplinară în ceea ce privește monitorizarea sarcinii și nașterea, anunță lansarea oficială, mizând pe echipa medicală cu supraspecializare la Londra.

Condusă de Dr. Ana Maria Vayna, medic primar obstetrică-ginecologie, specialist medicină materno-fetală și terapie fetală, doctor în științe medicale, echipa medicală de la clinica Bless este pregătită pentru monitorizarea sarcinilor și supervizarea nașterii propriu-zise, inclusiv în cazul sarcinilor cu risc și orice tip de patologie complexă asociată sarcinii, conform standardelor internaționale în domeniu.

Toate cadrele medicale din echipa Bless au urmat programul de formare al Fundației de Medicină Fetală de la Londra, coordonat de către Profesorul Kypros Nicolaides, unul dintre pionierii medicinei materno-fetale la nivel mondial.

”De peste 15 ani ajut mamele să ducă sarcina la bun sfârșit și să nască copii sănătoși. (...) Îmi doresc să fiu alături de viitoarele mame pe parcursul sarcinii, să le ajut în această călătorie (...) extrem de provocatoare pentru fiecare femeie, prin dovezile științifice și metodele terapeutice pe care medicina materno-fetală ni le pune la dispoziție.”, a declarat Dr. Ana Maria Vayna, medic primar obstetrică-ginecologie, specialist medicină materno-fetală și terapie fetală, doctor în științe medicale, Clinica Bless.

Sloganul clinicii – Luptăm pentru viață înainte de viață – vizează misiunea acestui centru medical: identificarea pracoce a riscurilor asociate sarcinii și intervenția profilactică sau terapeutică, precum și abordarea multidisciplinară pentru îmbunătățirea prognosticului de sarcină dusă la bun sfârșit și finalizată cu o naștere reușită.

Parteneriatul permanent dintre Clinica Bless și Fundația de Medicină Fetală de la Londra are două ramificații: în primul rând, cazurile cu o complexitate crescută sunt discutate și analizate împreună cu specialiștii fundației din Marea Britanie și Profesorul Nicolaides, iar în al doilea rând, clinica pregătește organizarea unor cursuri de formare pentru cadrele medicale, în colaborare cu fundația britanică.

Investiția totală în clinica Bless a fost de 670.000 euro.

Sursa foto: Clinica Bless / Dr. Ana Maria Vayna

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri