Evenimentele corporate sunt esențiale pentru menținerea unei bune imagini a companiei, consolidarea culturii organizaționale, îmbunătățirea comunicării între angajați și facilitarea încheierii unor contracte-cheie pentru evoluție firmei. Dacă motivele enumerate pot fi privite ca obiective ale unui eveniment corporate, atunci atingerea lor va fi condiționată de succesul evenimentului organizat.

Reușita acestuia depinde în mare măsură de serviciile de catering alese. Cateringul de calitate poate să transforme un banal coffee break într-o întâlnire productivă în care schimbul de idei să ducă la identificarea celor mai bune soluții ale unei probleme în activitatea companiei. Alegerea partenerului potrivit în materie de meniu și servire la un cocktail sau o petrecere corporate tematică va destinde atmosfera, va impresiona participanții, lăsându-le un plăcut aftertaste al succesului, indiferent că sunt angajați, colaboratori sau parteneri de afaceri. Pentru organizarea celor mai reușite evenimente corporate, Premier Catering & Events este alături de afacerea ta.

Premier Catering & Events - Alegerea profesionistilor

Premier Catering & Events este un nume cu experiență în domeniu și a asigurat servicii de catering pentru peste 5000 de evenimente, cărora le-a oferit experiențe gustative savuroase și complexe. Calitatea serviciilor și preparatele de top a convins clienți de prestigiu din diverse domenii de activitate, să își organizeze evenimentele corporate cu ajutorul specialiștilor de la Premier.

Printre aceștia se numără: Metro Romania, Metro Systems Romania, Scania Romania, Jidvei, Oracle Romania, Leroy Merlin Romania, Electrica Furnizare SA, Gedeon Richter, Organizația Salvați Copiii, Clinica Dr. Leahu, Academia Română, Camera de Comerț și Industrie a României, Ambasada Republicii Bulgaria, Ministerul Culturii, Universitatea Politehnică din București și alții.

Tipuri de evenimente corporate la care poți conta pe serviciile Premier Catering

Fiecare detaliu contează, iar Premier Catering & Events iți oferă tot sprijinul pentru acele lucruri care garantează succesul evenimentului tău, indiferent de tip.

Coffee break

Pentru conferințe, simpozioane, seminarii și workshop-uri, pentru ședințe importante cu angajații și partenerii de afaceri, alege să destinzi atmosfera cu un coffee break. Premier aduce o cafea energizantă și o selecție de ceaiuri aromate, alături de gustări de patiserie dulce sau sărată, realizate în laboratorul propriu, fără a se folosi produse congelate și cu cele mai calitative ingrediente, precum unt cu 82% grăsime.. Porțiile și sortimentele pot varia în funcție de meniul ales.

Brunch

Este o variantă care îmbină micul dejun și prânzul într-o masă sățioasă, pentru care Premier pregătește minicroissante dulci sau sărate, bruschete, rulouri din foietaj, tarte quiche, miniwraps, salate și desert din produse de patiserie și cofetărie. Se oferă veselă de unică folosință, prezentarea preparatelor pe platouri și boluri, transport, la nevoie mese pentru bufet și preluarea recipientelor după eveniment.

Lunch corporate bufet suedez

Pentru această opțiune, poți conta pe serviciul de catering, care are o ofertă variată, alcătuită din patru variante de meniu. Toate meniurile includ bufet rece, bufet cald și desert, cu preparate savuroase, în combinații inedite și armonioase, care vor incita papilele gustative ale invitaților și vor încheia cu succes o întâlnire de afaceri importantă. Poți opta pentru porțiile sățioase din meniul basic, din care nu lipsesc aperitive, frigărui, escalop de porc, piept de pui crispy și garnituri bine asortate. Ai la dispoziție și gustări franțuzești rafinate și feluri principale savuroase, un meniu asiatic, pentru o experiență culinară picantă, și un meniu premium, în care oaspeții vor fi încântați să încerce lup de mare cu sos de citrice, beef Bourguignon sau kofte de pui.

Cocktail și recepții

Iată un prilej elegant, mai puțin formal, prin care îți poți consolida relațiile cu clienții și partenerii de afaceri. Este ocazia ideală să apelezi la profesioniștii meniurilor pentru petreceri corporate de la Premier. Meniurile includ bufet rece, gustări servite în shot-uri și bufet desert. Preparatele sunt realizate din ingrediente de cea mai bună calitate, sunt livrate proaspete, pregătite special pentru evenimentul tău și se remarcă prin culoare, savoare și inedit. Meniurile vin la pachet cu un cadou unic: macarons personalizate cu logo-ul firmei.

Petreceri tematice

Succesul acestui tip de evenimente corporate depinde în mare măsură de detalii și de punerea în scenă. Premier oferă meniuri personalizate, prin care tipurile de preparate sunt armonizate cu povestea evenimentului. Poți opta între cele cinci variante propuse de firma de catering - meniu american, meniu italienesc, meniu grecesc, meniu asiatic și meniu oriental, sau cere o ofertă personalizată. Te vei bucura de calitate, gust desăvârșit și o prezentare impecabilă a preparatelor.

Platouri perfecte pentru întâlniri, conferințe și brunch-uri

Platourile de la Premier Catering sunt modalitatea simplă și rapidă prin care poți obține gustări delicioase și sănătoase pentru a sărbători și socializa la birou, la o întâlnire cu potențiali parteneri de afaceri, la conferințe și workshop-uri. Serviciul de catering îți pune la dispoziție platouri reci, platouri calde și platouri dulci, cu amuse bouche-uri delicate, pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, fish and chips, coaste barbecue după o rețetă proprie și deserturi memorabile.

Apelează la specialiștii de la Premier Catering & Events și bucură-te de succesul unui eveniment corporate impecabil, care să își atingă obiectivele, consolidând imaginea companiei și înlesnind comunicarea de afaceri și viitoarele reușite!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri