Din păcate pentru mulți oameni, semnele îmbătrânirii devin vizibile cu mult înainte de vreme. O parte din ei apelează la fel și fel de tactici pentru ca acestea să nu fie chiar așa de evidente, dar bineînțeles că acest lucru nu se întâmplă fix așa cum își doresc ei. Căderea părului este unul din acele motive pe care mulți oameni nu și-l doresc ca parte a unei rutini zilnice, de aceea există implantul de păr și tot ce vine la pachet cu acesta.

Dacă este să vorbim în sens larg despre implant sau transplant de par prin tehnica FUE avansat atunci trebuie de specificat că această intervenție poate fi realizată în cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant, o clinică de renume cu sediul în București. În cele ce urmează poți să afli mai multe detalii despre această intervenție, precum și despre ce implică ea.

Tehnică modernă care nu lasă cicatrici

Poate ai auzit de acest tip de procedură și de faptul că aceasta este una care nu lasă urme, iar procesul de recuperare este unul scurt. Ei bine, aceste lucruri sunt adevărate. Într-adevăr o astfel de procedură este una care implică multe eforturi din partea pacientului, așadar nu trebuie să te mai impacientezi în ceea ce o privește pe aceasta. Dr Felix Hair Implant dispune de medici specializați și bine pregătiți care se vor ocupa ca procedura ta să iasă bine din toate punctele de vedere.

Tehnica Q-FUE este cea mai puțin invazivă dintre toate tehnicile de implant de păr existente. Procedura se realizează cu minuțiozitate, sub anestezie locală a scalpului, utilizând instrumente patentate de ultimă generație. În cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant ai parte de o procedură sigură, la finalul căreia să-ți spui că ai luat decizia potrivită.

O clinică preferată chiar și de către vedete

Celebritățile autohtone au apelat și ele la această clinică atunci când au decis că este timpul pentru o schimbare. Aceștia s-au lăsat pe mâna medicilor și s-au ales cu rezultatul mult dorit. De specificat că Dr Felix Hair Implant oferă intervenții și când este vorba despre sprâncene, barbă sau mustață. În cadrul paginii oficiale găsești declarații ale acestora și informații despre fiecare procedură.

Despre acel implant de par Q-FUE manual avansat tot pe site poți să găsești detalii. Vei observa că acesta este tot mai ales e către oamenii care au probleme cu alopecia și nu doresc să se mai confrunte cu aceasta. Te poți programa la un consult online dacă nu stai în București, dar dorești să afli ce se poate face în cazul situației tale. Prețul unei astfel de intervenții nu poate fi stabilit fără o consultație, așadar poți să optezi pentru una online până când vei stabili dacă te lași pe mâna medicilor sau nu.

Detalii suplimentare găsești în cadrul site-ului oficial drfelixhairimplant.ro. Accesează-l și află de acolo mai multe detalii extra.

Date de contact:

+40 720.254.368

client@drfelix.ro

Sursa foto: Dr. Felix Hair Implant

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri