Clinica DentOP, fondată de Dr. Cazacu Corrado, trece la un nou nivel în domeniul stomatologiei și implantologiei dentare. În acest sens, pe lângă investițiile în aparatură de ultimă generație, organizează în premieră o conferință stomatologică dedicată pacienților.

DentOP Dental Forum se anunță a fi evenimentul de referință pentru pacienții interesați de sănătatea dentară și reabilitarea dentară cu implanturi.

"Viziunea atunci când am fondat Clinica DentOP a fost să creez un spațiu unde pacienții să nu vină doar la un cabinet stomatologic, ci să simtă de fiecare dată empatie, încredere și confort. DentOP Dental Forum este o extensie a acestei viziuni, aducând împreună nu doar pacienți, dar și specialiști care să ofere o perspectivă amplă asupra sănătății generale.

Scopul nostru este să eliminăm frica asociată stomatologiei, oferind informații utile și soluții personalizate. Vrem ca fiecare participant să plece de la eveniment cu o mai bună înțelegere a importanței sănătății dentare în contextul general al sănătății, și, desigur, cu un zâmbet pe față." - declară Dr. Cazacu Corrado - medic specialist chirurgie dento-alveolară.

Astfel, nu este vorba doar despre o conferință, ci o călătorie educațională, care aduce împreună experiența medicală de înaltă calitate cu informații valoroase despre sănătatea dentară într-o atmosferă interactivă.

Sursa: https://forum.dentop.ro/

Invitați și subiecte dezbătute

Evenimentul aduce experți în diverse domenii, pregătiți să dezvăluie cu publicul bune practici. Printre invitați, se enumeră:

• Dr. Mihail Pautov: Specialist în chirurgie generală și prezentator la Medicool Antena 1. Va discuta despre influența alimentației asupra sănătății generale și despre frica și durerea în stomatologie.
• Psih. Irina Anda Bodnariu: Psiholog, psihoterapeut și fondator al Academiei pentru Viața. Va aduce în discuție metodele de depășire a fricii de stomatolog și impactul psihologic al lipsei dinților.
• Dr. Cezar: Specialist în cardiologie, pasionat de nutriție, sport și psihologie. Va dezvălui legătura dintre sănătatea orală și cea a inimii și va oferi recomandări pentru cei cu probleme cardiovasculare.
• Dr. Daniela Godoroja: Medic primar anestezie și terapie intensivă. Va explora tehnica Sedare Conștientă și cum aceasta ajută la depășirea fricii de tratamentele stomatologice.

Moderator și Moment Special

Moderatorul TV Simona Bălănescu va facilita discuțiile dintre public și invitați, asigurând o interacțiune eficientă și informativă, iar de încheierea evenimentului va fi responsabilă trupa Holograf - una dintre cele mai de succes formații ale României!
Pentru mai multe informații, nu ezitați să contactați organizatorii!

Detalii Eveniment

• Data și Ora: 11 mai 2024, ora 10:30
• Locația: Crowne Plaza, București
• Află mai multe despre eveniment accesând: https://forum.dentop.ro/
• Contact: 0774 099 676
• E-mail: alexandra.dentop@gmail.com

DentOP Dental Forum promite să redefinească experiențele pacienților și să puncteze asupra importanței sănătății dentare în contextul general al sănătății.
Astfel, prin toate aceste inițiative, clinica își demonstrează devotamentul față de comunitatea pe care au format-o și dezvoltat-o încă de la înființare!

Sursa foto: dentop.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri