„Încă de când am pornit pe acest drum ne-am angajat în a transforma stomatologia într-o experiență plăcută pentru oameni. Iar dacă vorbim despre implanturi dentare, frica este și mai mare, tocmai din acest motiv am căutat soluții! Aveam deja implementată soluția sedării conștiente în cadrul intervențiilor de inserare a implantului dentar, computerul tomograf care ne ajută să planificăm predictibil intervenția, însă ne-am dorit să evoluăm și mai mult din punct de vedere tehnologic. Din acest motiv am realizat o investiție de 100.000 de euro în tehnologie digitală, care permite reducerea timpului de tratament și creșterea confortului pentru pacient cu ajutorul scannerelor digitale.” - Dr Cazacu Corrado- Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară.

Scannerul dental PicDental: „Suntem primii în România care am implementat sistemul de scanare digitală a implanturilor prin intermendiul scannerului PicDental”. - Dr Cazacu Corrado- Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară.

Este tehnologia ce permite amprenta digitală cea mai precisă a implanturilor dentare, astfel încât să se potrivească perfect pe implanturi, lucru care contribuie la rezistența îndelungată a lucrărilor dentare. Mai mult decât atât, elimină materialele clasice de amprentă, care induc starea de vomă și disconfortul pacientului asociat acestui proces. Durata este redusă de la 10-15 minute (asociată amprentei clasice) la doar 2 secunde.

„Suntem pasionați de inovație și căutăm constant modalități de a îmbunătăți experiența pacienților noștri, astfel încât să beneficieze de servicii de cea mai înaltă calitate!” - Dr Cazacu Corrado- Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară.

Scannerele dentare avansate utilizează tehnologia 3D pentru a obține imagini detaliate ale dinților și ale structurii orale. Avantajele majore pe care clinica DentOP le-a luat în calcul se regăsesc în perioade mai scurte de realizare a lucrărilor dentare și reducerea timpului de realizare a tratamentelor pentru pacient. În plus, aceste scannere permit monitorizarea evoluției tratamentelor și compararea rezultatelor obținute în timp.

Scannerul CEREC: „Un alt sistem cu care ne mândrim reprezintă cel mai performant aparat digital când vine vorba de scanarea dinților și realizarea lucrărilor personalizate. Astfel, procesul se realizează într-un mod rapid și eficient.” - Dr Cazacu Corrado.

Scannerul facial RayFace: cu ajutorul tehnologiei avansate de scanare 3D, permite medicilor stomatologi să obțină o perspectivă completă asupra feței și zâmbetului pacientului. Facilitează, astfel, planificarea și execuția lucrărilor dentare în armonie perfectă cu fața pacientului.

Unul dintre punctele cheie ale modernizării aduse în cadrul clinicii DentOP este utilizarea amprentei digitale în procesul tratamentului stomatologic. Tehnologia avansată permite realizarea imaginilor digitale precise, detaliate ale cavității bucale. Această metodă elimină disconfortul pacientului asociat cu amprentele convenționale și permite o ajustare mai precisă a lucrărilor dentare personalizate.

„Suntem siguri că această tehnologie va revoluționa reabilitările orale complexe pe implanturi dentare prin beneficii majore pentru pacient.
Experiența în domeniul implantologiei dentare (peste 2300 de arcade reabilitate prin „dantură fixă pe implanturi dentare”, peste 13600 implanturi dentare inserate și peste 4000 de pacienți fericiți) combinată cu folosirea tehnologiei de ultimă generație, ne dă încredere că putem oferi cele mai bune servicii conform noilor standarde!” - Dr Cazacu Corrado.

• Află mai multe despre clinica DentOP accesând https://danturacompleta.dentop.ro/

Sursa foto: danturacompleta.dentop.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri