Real Hypermarket Romania a investit peste 20 de milioane de euro pentru deschiderea magazinului de la Craiova. Gelu Nedelcu, directorul Real Hypermarket Craiova, a declarat citat de NewsIn, ca magazinul va fi deschis pentru clienti incepand de joi, 30 noiembrie. Miercuri a avut loc inaugurarea pentru presa a hypermarket-ului Real.

Intrarea pe piata romaneasca a Real a avut loc odata cu deschiderea, in luna martie acestui an, a primului magazin, in Timisoara. Ne-am propus un ritm de expansiune alert si iata ca astazi (miercuri 29 noimbrie) deschidem cel de-al cincilea Hypermarket Real din tara, la Craiova, se arata intr-un comunicat semnat de John Rix.

In acelasi comunicat se arata ca, pana la sfarsitul anului 2008, compania va deschide 21 de magazine in format hypermarket, cu o investitie ridicandu-se la aproximativ 400 de milioane de euro.

Hypermarket-ul deschis la Craiova are o suprafata de expunere si vanzare a produselor peste 6.800 de mp si pune la dispozitia clientilor peste 36.000 de articole alimentare si nealimentare. Suprafata totala pe care se intinde Real Hypermaket Craiova este de peste 15.000 de mp, cu o parcare de aproximativ 500 de locuri.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
In ce investeste Metrorex bani anul acesta?