Grupul de clinici Dent Estet raporteaza o crestere de 15% a cifrei de afaceri in primul semestru al anului 2018, fata de aceeasi perioada a anului trecut, si ajunge la 4,8 milioane de euro (peste 22 milioane lei).

Primul semestru al anului 2018 a marcat o perioada de dezvoltare solida pentru grupul Dent Estet, ceea ce se reflecta si in cresterea numarului de pacienti noi care au vizitat clinicile, ajungand in prima jumatate a anului la 4.237. Totodata, in primele sase luni ale lui 2018, 14.841 de pacienti unici au trecut pragul clinicilor dentare si au fost efectuate peste 48.000 de vizite si interventii in cabinet.

In prezent, compania detine 7 clinici in Bucuresti si una in Timisoara.

„Urmarim strategia de extindere regionala, iar pana la finalul anului vor fi inaugurate doua clinici in Sibiu, una pentru adulti, iar cealalta pentru copii, care ofera acces la servicii stomatologice de excelenta si la tehnologii digitale revolutionare”, spune Mihai Marcu, presedintele consiliului de administratie al MedLife.

Echipa Dent Estet s-a extins la un numar de 250 de specialisti, dintre care 90 sunt medici. Acestia au tratat de-a lungul timpului 75.000 de pacienti. Compania detine 8 clinici stomatologice multidisciplinare in Bucuresti si Timisoara, destinate tuturor categoriilor de varsta, 3 divizii de excelenta in Romania (Implant Division, Esthetic Division si Advanced Orthodontic Division), un laborator de tehnica dentara digitala si 2 studiouri foto digitale. Toate acestea reunesc un numar de 45 de cabinete pe o suprafata totala de 2.500 de metri patrati, la care se adauga 2 sali de chirurgie si 2 centre de diagnostic si radiologie digitala.

Citeste si:
MedLife achizitioneaza un important centru oncologic din tara
MedLife cumpara spitalul...

Din anul 2016, Dent Estet face parte din grupul MedLife, unul dintre cei mai mari furnizori privati de servicii medicale din tara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
FAN Courier se asteapta la o crestere de 10-15% in 2020