Investitiile reprezinta cel mai important stimul pentru orice activitate economica. Pentru a ramane competitiv intr-o piata aflata in continua schimbare, nivelul investitiilor reprezinta un factor extrem de important, la fel si identificarea acelor zone ce aduc plus-valoare companiei, dar si partenerilor sai. Gebruder Weiss Romania a ales sa investeasca in angajati, tehnologie si in extinderea spatiilor de depozitare. Doar astfel putem fi siguri ca ne vom situa la nivelul asteptarilor clientilor nostri si vom presta servicii la cel mai inalt nivel din punct de vedere al calitatii.

Potential valorificat

Angajatii nostri reprezinta cel mai mare potential al companiei. Un program de internship in cadrul companiei Gebruder Weiss reprezinta garantia unei calificari profesionale aprofundate si vaste, si, totodata, biletul de intrare in lumea dinamica si in permanenta dezvoltare a unei companii logistice si de transport active pe plan mondial. In plus, angajatii au posibilitatea de a participa la mai multe programe interne de instruire si perfectionare, cursuri si seminarii in vederea consolidarii viitoarei lor cariere in lumea orange.

Desi piata poate intruni toate conditiile favorabile, oamenii pregatiti profesional, increzatori, atitudinea pro-activa si pozitiva stabilesc traiectoria de succes a unei companii. Astazi, ne mandrim cu cei peste 600 de angajati din Romania si cei peste 7.000 la nivel mondial.

Tehnologie de ultima generatie

Tehnologiile inteligente de comunicare pot accelera procesele de aprovizionare, logistica de depozitare si expeditie, pot minimaliza costurile si astfel pot contribui in mod decisiv la obtinerea succesului.

Investim periodic in echipamente si sisteme necesare desfasurarii anumitor procese, cum ar fi echipamente de manipulare, sisteme de depozitare, sisteme de control al costurilor, echipamente si sisteme IT. Aceste investitii ne permit sa demaram noi proiecte si sa crestem eficienta proceselor, toate acestea reflectandu-se in final in gradul de satisfactie al partenerilor nostri.

Retea de filiale in continua dezvoltare

De asemenea, investim si in noi sedii si in spatii de depozitare atunci cand identificam nevoia si oportunitatea de dezvoltare. Anul acesta, am inaugurat extinderea terminalului de la Sibiu, care se bucura in prezent de 4.500 mp, suprafata logistica si de cross-docking. „Multumita extinderii putem veni si mai bine in intampinarea solicitarilor clientilor si volumului crescut de comenzi”, spune Viorel Leca, director general Gebruder Weiss Romania.

Despre Gebruder Weiss Romania

Prezenta in Romania inca din anul 1994, GW are peste 20 de ani de expertiza pe piata locala. Bazandu-se pe o infrastructura nationala prin platforma logistica proprie cu 11 terminale logistice si de cross-docking si puncte de lucru situate in Bucuresti, Ilfov, Arad, Sibiu, Cluj, Bacau, Brasov, Constanta, Oradea si Craiova, GW ofera solutii logistice inteligente pentru clientii sai si asigura servicii flexibile de distributie prin transport rutier, feroviar, aerian si maritim.

Cu peste 600 de angajati, 50.000 m² capacitate de depozitare, o cifra de afaceri de 59,5 milioane euro si un portofoliu impresionant de referinte primite in urma implementarii eficiente a unor solutii logistice inteligente pentru clientii sai, Gebruder Weiss S.R.L. reprezinta cu succes in Romania compania sa mama, Gebruder Weiss GmbH, cel mai mare furnizor privat de servicii logistice si de transport din Austria.

Gebruder Weiss Romania

T: +40.372.678.500
office.ro@gw-world.com
www.gw-world.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri