Cei de la Bloomberg sustin ca Goldman Sachs Group Inc. considera ca 2019 va fi “anul NASH” (Non-Alcoholic SteatoHepatitis), NASH fiind o boala adesea asimptomatica, care poate duce la ciroza sau cancer la ficat. Se asteapta ca atunci vor aparea rezultatele studiilor asteptate ale companiilor precum Intercept Pharmaceuticals, Gilead Sciences, Allergan Plc si Genfit.

Becker’s Hospital Review sustine ca liderii din domeniul sanatatii ar trebui sa tina cont de urmatoarele tendinte cheie in 2019: metodologiile de preturi la medicamente vor continua sa faca presiuni asupra producatorilor, sectorul de medicamente generice va continua sa lupte pentru a-si mentine bugetele, iar jucatorii netraditionali, precum parteneriatul dintre Amazon, Berkshire Hathaway si JP Morgan Chase, vor genera incertitudini pentru industria farmaceutica.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Shutterstock / Angel Soler Gollonet