Reteaua de sanatate Regina Maria va continua si anul acesta sa-si extinda serviciile medicale la nivel national. Vor urma cateva tranzactii mici si medii, insa investitii precum cea recenta, de 18 milioane de euro in spitalul din Cluj nu se stie daca vor avea loc in anul 2019, a relatat, pentru wall-street.ro, Fady Chreih, CEO-ul retelei Regina Maria.

“Regina Maria face tranzactii in continuare, doar ca nu prea le-am mai anuntat in ultimul timp. In 2018 am facut tranzactii, mai facem in continuare, mai urmeaza cateva tranzactii mici si medii, mari nu stiu inca, probabil sunt cateva companii la care merita sa te uiti numai ca, la momentul de fata, nu sunt disponibile pe piata”, a precizat Fady Chreih, CEO-ul furnizorului de servicii medicale private Regina Maria.

Luna aceasta, Regina Maria deschide noul spital din Cluj, potrivit declaratiilor de la conferinta de lansare din decembrie 2018. Spitalul, a carui constructie a inceput in aprilie 2017, reprezinta cea mai mare investitie a retelei de sanatate din tara. Valoarea totala a acestui proiect de investitii depaseste 18 milioane de euro. Pentru primul an de functionare, Regina Maria estimeaza un flux de peste 20.000 de vizite medicale in spital si in ambulatoriu.

Interviu cu Fady Chreih, CEO Regina Maria

Previziuni 2019 pentru piata de servicii medicale

“Eu cred foarte mult ca piata de servicii medicale private si de stat va intra intr-o noua etapa de maturizare in care pentru anumite servicii medicale, mai ales cele spitalicesti, lucrurile se vor aseza foarte mult. Nu cred ca o sa mai vedem proiecte noi medicale de la foarte multi jucatori, ci cred ca ceea ce s-a intamplat in ultimii doi ani va duce la o asezare pe piata de servicii medicale. Mai mult de atat, trebuie sa ne reinventam, dupa parerea mea, si aici cred in coabitarea intre sistemul privat si public. Vom avea, sunt sigur, discutii cu reprezentatii ministerului Sanatatii despre cum se vor deservi judetele din Romania in conditiile in care personalul medical este din ce in ce mai putin in anumite judete”, a mentionat Fady Chreih.

Reteaua de sanatate Regina Maria reuneste peste 5.000 de angajati si colaboratori in cele 56 de locatii proprii din Bucuresti si din tara. Furnizorul de servicii medicale private are un portofoliu de peste 500.000 de abonamente medicale. In cifre, Regina Maria inseamna: 56 de locatii proprii, 6 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 3 maternitati, 8 campusuri medicale, 19 centre de imagistica, 33 de laboratoare de analize, banca proprie de celule stem si peste 290 de policlinici partenere in tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri