Ansamblul mixt Openville Timisoara va gazdui cel mai mare club de sanatate si fitness din tara. Brandul World Class, lider de piata in industria de health & fitness din Romania, va inaugura, in prima jumatate a anului 2019, un nou club pe o suprafata de 3.399 mp. Openville, proiect care integreaza actualul Iulius Mall Timisoara si care se afla in plin proces de constructie, va aduce pe piata din regiune concepte de retail in premiera, precum si noi destinatii de petrecere a timpului liber.

Noul centru va reprezenta una dintre cele mai puternice miscari strategice ale retelei World Class in atingerea obiectivelor sale: sa extinda Miscarea #BeHealthy si sa devina al treilea loc cel mai important pentru romani, dupa casa si locul de munca, oferind servicii de sanatate si fitness din ce in ce mai accesibile si mai atractive.

Timisorenii vor avea la dispozitie o piscina semi-olimpica de 25 m, o zona Crossfit, precum si studiouri de ciclism si aerobic. Clubul va fi dotat cu cele mai noi echipamente de fitness de la Technogym, lider mondial in solutii de fitness bazate pe tehnologie si furnizor oficial al Jocurilor Olimpice.

Locatia unica a noului club World Class a fost aleasa strategic, intrucat Openville este, pentru vestul Romaniei, un adevarat epicentru de afaceri, retail si divertisment. Noul club health & fitness World Class va fi unul dintre cele mai moderne si vibrante centre de sanatate si fitness din Romania. In Timisoara, am gasit un mediu perfect, un oras efervescent cu unul dintre cele mai moderne mall-uri, zone de divertisment si locuri de munca, ce aduna oameni cu interes deosebit fata de tehnologie si stilul de viata sanatos. Am ales proiectul Openville pentru ca este cel mai mare centru de lifestyle din vest si i-am vazut potentialul de a ne ajuta sa continuam misiunea noastra de a inspira si de a motiva tot mai multi romani sa fie mai activi mai des, pentru a trai un stil de viata sanatos. Locatia strategica ne ajuta sa fim mai aproape de casa si locul de munca al oamenilor din Timisoara, a spus Kent Orrgren, CEO al World Class.

Clubul din ansamblul mixt Openville va fi inclus in categoria Silver si va fi situat in noul corp de cladire prin care va fi extins Iulius Mall. Actualul club din mall va functiona normal pana cand noua locatie va fi deschisa si va fi relocat.

Dupa aceasta deschidere, World Class Romania va avea un total de 33 de cluburi active, 21 de piscine, o echipa de aproape 500 de antrenori personali si 350 de instructori specializati in health & fitness.

Noi concepte de retail si experiente cosmopolite

Aflat in plin proces de constructie, Openville Timisoara va reprezenta cel mai mare proiect de tip mixt din vestul tarii si principala atractie de business, shopping si loisir. Ansamblul va completa oferta de retail a Iulius Mall cu o suprafata suplimentara de 47.000 mp, ajungand la 118.000 mp inchiriabili. Spatiile vor fi amenajate intr-o extensie a mall-ului, la parterul cladirilor de birouri si in zona viitorului parc din ansamblu. Acestea pun accent pe destinatiile de loisir, prin crearea unei sinergii intre atractiile din interiorul Iulius Mall si cele din exterior.



Openville va include sapte cladiri de birouri clasa A, 450 de magazine, conceptul de cinema VIP, doua centre de conferinte si evenimente cu 10 sali, precum si o varietate de restaurante si cafenele tematice, cu panorama spre cel mai mare parc suspendat din tara, creat de la zero.

Dupa cele doua cladiri de birouri finalizate in 2017 (UBC 1 si UBC 2), in ansamblul mixt se lucreaza la alte doua imobile office (UBC 3 si UBC 0), la noile spatii de retail, la o parcare subterana cu peste 580 de locuri si la un tunel auto, care va fluidiza traficul din intregul areal.

Proiectul este realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, reprezentand o investitie estimata la peste 220 milioane de euro.

World Class Romania, lider pe piata locala in industria de health & fitness

World Class Romania numara, in prezent, 33 de centre active, 3 care se vor deschide in acest an si 60.000 de membri. Centrele de fitness World Class asigura servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generatie si programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class Romania ofera si un concept premium de club de fitness si lifestyle, intitulat W, care reprezinta o oaza urbana holistica de relaxare, in cadrul careia membrii au posibilitatea de a se antrena si relaxa, intr-un cadru intim si exclusivist.

Resource Partners este actionarul majoritar al World Class Romania. Fondul de investitii cu capital privat, sustinut de investitori institutionali, se implica in proiecte cu capital privat din Polonia, Romania si alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentreaza, in principal, pe identificarea si sustinerea, prin experienta pe care o ofera, a companiilor cu crestere rapida si cu o echipa puternica de management.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri