Dorin Bica: Dupa ce vom avea spirt la intrarea in salonul unui pacient, abia apoi putem vorbi despre ultratehnologie in sistemul medical

Dorin Bica, cofondatorul Neurohope, considera ca pana a vorbi despre tehnologiile viitorului in sistemul medical, pe plan local trebuie sa ne rezolvam probleme precum lipsa spirtului la intrarea in salonul unui pacient, dupa cum a declarat in cadrul conferintei Future Healthcare, organizata de wall-street.ro.

Dorin Bica a mai explicat ca sistemele medicale eficiente se creeaza in timp si ca desi anumite sectoare pot functiona foarte bine, acest lucru nu presupune automat ca sistemul in general este ultraperformant. “Vorbim despre tehnologiile viitorului, dar una dintre cele mai grave problemele ale sistemului nostru medical este ca la intrarea sau la iesire din camera pacientului nu avem spirt sa ne dam pe maini. Este vorba practic despre cei 7 ani de acasa. Cand o invatam sa ii aplicam in sistemul de sanatate, abia apoi putem discuta despre ultratehnologii, a declarat cofondatorul Neurohope.

“Trebuie sa fim corecti cu noi toti, trebuie sa intelegem unde suntem, de ce suntem, toti stim care sunt problemele in sistem, singurul lucru pe care trebuie sa il facem in acest moment este sa ne facem treaba mai bine si cu responsabilitate, a adaugat Bica.

Sponsorii conferintei Future Healthcare sunt: Asociatia Distribuitorilor si retailerilor farmaceutici din Romania (ADRFR), Pfizer, RASCI, Medicover si Doctrina.

Citeste si:
Medic român întors din SUA: Cum trebuie implementată telemedicina...
Cum trebuie implementată...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri