TAROM va suplimenta din 19 aprilie frecventa pe ruta Bucuresti - Baia Mare, aceasta cursa urmand sa fie efectuata in zilele de vineri, a anuntat compania.

"In urma analizei de piata efectuate si totodata pentru a veni in sprijinul cererilor tot mai numeroase in privinta suplimentarii cu o noua frecventa pe aceasta ruta, TAROM a decis introducerea celei de-a sasea frecvente cu destinatia Baia Mare incepand cu data de 19 Aprilie 2019, cand va avea loc primul zbor", a transmis compania TAROM.

Astfel, in intervalul 19 aprilie 2019 - 25 octombrie 2019, aceasta cursa urmeaza a fi efectuata in zilele de vineri si va avea urmatorul program, afisat conform orei locale: Bucuresti - Baia Mare (RO 617), decolare la orele 14:40 aterizare la orele 16:05 si Baia Mare - Bucuresti (RO 618), decolare la orele 16:30 aterizare la orele 17:50.

Pentru un zbor dus-intors pe ruta Bucuresti - Baia Mare, preturile pornesc de la 69 de euro. Tariful include bagajul de mana la dimensiuni standard, bagajul de cala cu o greutate de pana la 23 kilograme, precum si toate taxele, serviciile de catering la bord si check-in in aeroport.

Citeste si: TAROM reia singurul zbor spre Africa si lanseaza o noua ruta

Citeste si:
Concurenta cerceteaza daca TAROM s-a inteles cu agentii de turism
Concurenta cerceteaza daca...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Tarom a adus in flota o aeronava unica in Romania
Setari Cookie-uri