Herbalife Nutrition a inregistrat, in anul 2018, pe piata din Romania o crestere a cifrei de afaceri anuala neta cu peste 20% comparativ cu anul 2017. Rezultatele obtinute sunt aliniate trendului global de dezvoltare a Herbalife Nutrition care a realizat anul trecut, o crestere a cifrei de afaceri anuala neta de 10%.

Circa 90% din aceste venituri au provenit din comercializarea produselor pentru nutritie, gestionarea greutatii, energie si fitness, precum si a suplimentelor alimentare.

Produsele Herbalife Nutrition sunt dezvoltate in baza unor studii realizate de peste 300 de oameni de stiinta, inclusiv lideri recunoscuti la nivel global in domeniul nutritiei.

Compania detine trei centre de vanzari in Cluj Napoca, Bucuresti si Brasov, iar comercializarea produselor se face exclusiv prin intermediul membrilor sai independenti.

„Echipa Herbalife Nutrition Romania a reusit sa obtina anul trecut aceasta crestere semnificativa, datorita pasiunii si implicarii deosebite a tuturor membrilor sai independenti care sprijina, indruma si reunesc comunitatea Herbalife. Ca o recunoastere a eforturilor noastre, am fost desemnati „Country of the year 2018”, pentru crestere si sustenabilitate, dintre cele peste 90 de tari in care compania opereaza la nivel global. Acest premiu ne motiveaza pentru viitor!”, a declarat Romeo Cazanescu, Country Director Herbalife Nutrition Romania, Moldova, Ungaria si Bulgaria.

In acest an, Herbalife Nutrition Romania isi propune consolidarea pozitiei sale de lider pe segmentul destinat controlului greutatii, unde detine un portofoliu variat de inlocuitori de masa.

Prezenta activ in comunitate, Herbalife Nutrition Romania sustine consecvent perfomanta sportiva in calitate de sponsor oficial in nutritie al Lotului Olimpic Feminin de Canotaj, al echipei de fotbal FC Viitorul si al sportivilor Anca Bucur - de cinci ori castigatoare a titlului de Miss Fitness Universe si Ciprian Balanescu - multiplu campion national la duatlon si triatlon olimpic.

Herbalife Nutrition este o companie globala din domeniul nutritiei care si-a propus sa faca lumea mai sanatoasa si mai fericita. Misiunea companiei este promovarea nutritiei prin schimbarea vietii oamenilor cu produse si programe de nutritie exceptionale, inca din 1980. Herbalife Nutrition ofera produse de inalta calitate, realizate pe baze stiintifice, consiliere individuala prin membrii sai independenti si o abordare orientata spre comunitate care ii inspira pe clienti sa adopte un stil de viata sanatos si activ.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri