Mega Image a inaugurat un nou format de magazin in Bucuresti, in zona Piata Domenii, prin remodelarea spatiului din fostul magazin Mega Image Domenii 2, care a fost inchis in vederea transformarii la jumatatea anului trecut.

Astfel, din 21 iunie, noul magazin din Piata Domenii a fost redeschis intr-un nou format nou pe piata, plecand de la povestea produselor autohtone Gusturi Romanesti si Angst. In plus, Mega Image a alaturat in acelasi spatiu zonele Wine Gallery, Fromagerie, Arc Bakery si Equilibrium.

„Ne-am indreptat spre reinventarea unui loc recunoscut ca fiind traditional, o piata, careia i-am adaugat un plus de valoare printr-un nou format de magazin. Am readus la viata un spatiu conventional, care acum a capatat o noua misiune, aceea de a aduce clientilor un plus de inspiratie si o experienta unica.”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

La nivelul subteran, iubitorii de branzeturi pot descoperi FROMAGERIE, de unde vor putea alege din peste 135 de feluri de branzeturi atat din Romania, cat si din regiuni faimoase pentru traditia lor in prepararea acestor specialitati, precum Franta, Olanda sau Italia. Tot pe acelasi nivel este plasata si galeria de vinuri cu sute de sortimente de vin, recunoscute in intreaga lume, inclusiv o selectie speciala de vinuri din mai multe zone din Romania.

Spatiul central al magazinului se concentreaza pe gusturile traditionale, reunite prin alaturarea gamei consacrate de produse Angst alaturi de produsele din gama Gusturi Romanesti. Spatiul de la parter vine cu o sortimentatie extinsa de produse romanesti, incadrate ntr-un design cu motive traditionale.

In plus, Mega Image din Piata Domenii vine si cu un nou sistem de expunere vrac a unei game extinse de produse din categoriile: condimente, ceaiuri, dulciuri, fructe uscate si confiate. Astfel, se reduce cantitatea de ambalaje din plastic utilizate, clientii avand la dispozitie numai pungi de hartie pentru ambalarea produselor la vrac. Tot la parter a fost inaugurata si o noua zona Arc Bakery.

La etaj, a fost amenajat Equilibrium Health & Wellness, conceptul de „corner” specializat, menit sa puna la dispozitia clientilor o gama extinsa de produse pentru un stil de viata echilibrat, sanatos si cat mai natural.

Odata cu remodelarea, exteriorul magazinului are de un design nou – fatada este acum complet imbracata in lemn, cu vizibilitate mare de la nivelul strazii.

Fondat in 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 700 de magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste, Timisoara si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri