TenarisSilcotub Zalau va produce, din martie, airbaguri, care vor fi exportate, compania fiind deja unul din cei mai mari jucatori la nivel global in acest domeniu, a declarat vicepresedintele executiv al Tenaris, Paolo Bassetti, citat de NewsIn.

Compania produce tevi din otel carbon si slab aliat fara sudura. Produsele sunt folosite in industriile constructiilor, petrolului si gazelor, energetica, chimica si cea a constructiilor de masini. Tenaris deja are o colaborare cu Dacia, pentru care produce anumite parti ale Loganului.

Pe primele noua luni ale anului 2006, Silcotub Zalau a avut un profit net de 33,94 milioane lei (9,61 milioane euro) si o cifra de afaceri de 469,21 milioane lei (132,92 milioane euro). In intervalul similar al anului 2005, compania a obtinut un profit net de 6,45 milioane lei (1,81 milioane euro) si o cifra de afaceri de 357,67 milioane lei (100,75 milioane euro).

Compania Tubman Holding Gibraltar Limited a fost preluata, in anul 2004, de grupul luxemburghez Tenaris, cel mai mare producator din lume de conducte pentru forajul petrolier, care a platit 4,2 milioane de dolari pentru aceasta achizitie. In luna iunie a aceluiasi an, Tenaris a preluat integral si compania Talta- Trading E Marketing.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Apostolescu, Gusto: Scenariul optimist, oamenii reiau activitatea după o lună
Setari Cookie-uri