Lantul de cafenele Starbucks inaugureaza prima locatie din nordul Moldovei, vineri, 15 noiembrie, la parterul complexului comercial Iulius Mall din Suceava, potrivit unui comunicat de presa emis miercuri.

Starbucks va fi prezent la parterul Iulius Mall cu o locatie de 210 metri patrati.

„Prin aceasta noua cafenea facem un pas inainte in dezvoltarea retelei noastre in zona Moldovei. Cu aceasta noua locatie, numarul total al cafenelelor Starbucks in Romania ajunge la 48”, a declarat Karol Zuradzki, director regional pentru Romania, Bulgaria si Serbia.

In reteaua Iulius, brandul Starbucks mai este prezent cu doua locatii in ansamblul Palas Iasi, si cu cate una in Iulius Town Timisoara si in Iulius Mall Cluj.

Afacerea Starbucks a inceput in anul 1971. Pana in prezent, Starbucks Coffee Company are peste 25.000 de cafenele in intreaga lume.

AmRest Holdings SE este un operator de restaurante din Europa, listat public. Portofoliul grupului este format din cele patru branduri in franciza (KFC, Pizza Hut, Starbucks, Burger King) si cinci branduri pe care le detine (La Tagliatella, Blue Frog, Kabb, Bacoa, Sushi Shop). In prezent, AmRest opereaza reteaua de peste 2.100 restaurante in segmentele restaurante cu servire rapida si restaurante casual dining din 26 tari: Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, Slovenia, Austria, Rusia, Spania, Portugalia, Franta, Germania, Armenia, Azerbaidjan, China, Belgia, Iran, Italia, Luxemburg, Arabia Saudita, Elvetia, EAU, Marea Britanie.

Iulius Mall Suceava face parte din reteaua nationala de centre comerciale dezvoltate sub brandul Iulius Mall, alaturi de cele din Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri