Cine și-ar fi imaginat o cafea cu aromă de porc? Și mai ales una produsă de Starbucks? Ei bine, ea există și a fost lansată de cunoscutul lanț de cafenele în China, cu ocazia Anului Nou Chinezesc, cunoscut și ca Anul Nou Lunar.

Băutura, care se numește Latte-ul savuros al Anului Abundent, conține sos Dongpo cu aromă de porc înăbușit cu espresso și lapte aburit, dar are și sos suplimentar de porc și carne de piept de porc pentru garnitură, transmite CNN, iar prețul acesteia este de 9.45 dolari.

"Consumul de carne înseamnă prosperitate în noul an" a anunțat compania cu această ocazie pe rețeaua de socializare chineză Weibo.

Țara asiatică este de altfel una dintre principalele piețe ale Starbucks, nu mai puțin de 785 de cafenele fiind deschise sub acest brand anul trecut.

Cu toate acestea, compania are parte de o competiție puternică pe acest segment de piață în start-up-ul Luckin Coffee, care are nu mai puțin de 13.000 de puncte de desfacere, iar cafeaua pe care o vinde are un preț mult mai redus față de Starbucks.

"Pentru 9.3 dolari, pot să mănânc o porție de porc înăbușit, iar după aceea beau și două latte-uri la Luckin Coffee", a comentat de altfel un internaut pe Weibo.

Starbucks a mai lansat și alte băuturi tematice cu ocazia Anului Nou Chinezesc, printre care un macchiato cu aromă de jujubă și macchiato cu tofu și nucă.

Sursa foto: YouTube / ABC 7 Chicago

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri