Compania galeza de consultanta Crownford a castigat un contract, in Romania, in valoare 20 de milioane de lire sterline, pentru furnziarea unor servicii de training si consultanta, potrivit site-ului icwales.network.co.uk, insa autoritatile romane au negat orice negocieri.

Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (ANIMMC) va fi beneficiara contractului, potrivit aceleiasi surse. Contactati de NewsIn, reprezentantii ANIMMC au negat orice discutii cu firma galeza, precum si finalizarea contractului.

Contractul a fost castigat cu ajutorul unei institutii subordonate guvernului galez, precizeaza site. "Cum Romania tocmai a intrat in Uniunea Europeana (UE) este nevoie de o aducere la zi a legislatiei tarii pentru a putea face schimburi comerciale pe picior de egalitate cu restul Europei. Daca firmele din Romania nu vor avea un sistem de management robust, conform normelor UE, un comert de succes nu va fi posibil" a afirmat, directorul Crownford, Brad Williams.

Crownford va oferi consultanta si trainig pentru dezvoltarea programelor pentru intreprinderile mici si mijlocii. Programul va include introducerea celor mai bune practici, certificari ISO si sisteme de management modern.

Crownford a deschis deja un birou in nord estul Romaniei si va mai deschide inca sase anul acesta. Expansiunea companiei in Romania va crea 75 de locuri de munca in Tara Galilor, potrivit informatiilor oferite de companie.

Directorul fara functie executiva al Crownford, Arthur Davies, a declarat ca acest contract este un pas inainte pentru companie. "Este o mare realizarea daca luam in considerare ca sunt 57.000 de afaceri in nord-estul Romaniei", a spus Davies.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Covid-19 | 2020, maxim istoric pentru retailul alimentar
Setari Cookie-uri