”Va informam ca ziua de marti, 24 decembrie, este zi libera pentru toti angajatii JYSK din Romania. Astfel, toate magazinele JYSK vor fi inchise pe data de 24 decembrie, cu ocazia Ajunului Craciunului”, transmite retailerul.

Programul magazinelor JYSK in perioada Craciunului va fi urmatorul:

  • luni, 23 decembrie – program normal de functionare
  • marti, 24 decembrie – inchis
  • miercuri, 25 decembrie – inchis
  • joi, 26 decembrie – magazinele se deschid dupa ora 12.00

JYSK este unul dintre retailerii de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfasoara operatiuni in 52 de tari si numara un total peste 23.000 de angajati si peste 2.800 de magazine. Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara. Cinci ani mai tarziu, compania s-a extins dincolo de granitele tarii odata cu deschiderea unui magazin in Germania.

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 78 de magazine, in orase precum Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Targoviste, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Ramnicu Sarat, Onesti, Sfantu Gheorghe, Oradea, Pitesti, Medias, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Valenii de Munte, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamt, Roman, Curtea de Arges, Bistrita, Hunedoara, Bals.

Sursa foto: Facebook JYSK Romania