Minimax Discount investeste 20 mil. euro in magazine anul acesta

Reteaua de magazine cu produse la preturi reduse, MiniMax si-a propus pentru anul acesta extinderea retelei cu 20 de magazine in care vor fi investiti aproximativ 20 milioane euro, a declarat directorul general miniMax Discount, Rainer Exel, citat de NewsIn. Investitia medie bugetata pentru un magazin este de aproximativ un milion de euro. Reteaua intentioneaza sa ajunga, la sfarsitul anului, la o suprafata totala de vanzare de 30.000 de metri patrati.

"Prin introducerea politicii noastre de discount in comercializarea bunurilor de larg consum raspundem cel mai bine realitatilor romanesti, unde cheltuielile lunare ale unei familii sunt alocate in proportie de peste 50% produselor alimentare, reprezentand cea mai mare rata europeana in acest moment", a declarat Rainer Exel. Oferta de produse cuprinde aproximativ 1.250 de articole: fructe si legume, carne proaspata, mezeluri, produse lactate, produse congelate, alimente de baza, bauturi, tutun, spirtoase, cosmetice si detergenti, produse de uz casnic, precum si articole nealimentare.

Orasele vizate pentru inaugurarile din acest an sunt Brasov, Buzau, Campulung Muscel, Cernavoda, Hunedoara, Mangalia, Navodari, Oltenita, Ovidiu, Petrosani, Pucioasa, Rasnov, Slatina (al doilea magazin) si Turnu Magurele. Reteaua miniMax Discount numara in prezent patru magazine deschise in Slatina, Targoviste, Urziceni si Calarasi .

MiniMax Discount este o companie romaneasca ce a intrat pe piata in primavara lui 2005. in primul an de activitate a obtinut o cifra de afaceri de 25,6 milioane lei. Pentru 2006, oficialii companiei au estimat o triplare a cifrei de afaceri. Jucatorii concurenti pe segmentul retailului de tip discount din Romania sunt Plus Discount, Kaufland, XXL Megadiscount si Penny Market


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri